Ο Γιάννης Σαμαράς απάντησε για τα μεταγραφικά του ΟΦΗ

ΟΦΗ

Ο Γιάννης Σαμαράς αναφέρθηκε στα τρέχοντα μεταγραφικά ζητήματα του ΟΦΗ και στις περιπτώσεις Φελίπε, Λάμπρου και Σεμέντο.

Νέο πρόσωπο η επίσημη "πρώτη" του ΟΦΗ, που έλαβε χώρα τη Δευτέρα στο ΒΑΚ, δεν είχε, οι μεταγραφές είναι σε φάση αναμονής, αλλά ειδήσεις βγήκαν κυρίως λόγω της παρουσίας του Γιάννη Σαμαρά.

Ο διευθυντής ποδοσφαίρου της Κρητικής ομάδας συνομίλησε με τους δημοσιογράφους στο περιθώριο της "πρώτης" και όπως ήταν λογικό οι μεταγραφικές εξελίξεις ήταν το θέμα συζήτησης. Πού βρίσκεται ο ΟΦΗ και τι περιμένει;

Επί της ουσίας αυτό που τόνισε ο Γιάννης Σαμαράς είναι πως ο ΟΦΗ έχει κάνει τις προτάσεις του στους παίκτες που θέλει (όλοι από το εξωτερικό) και περιμένει απαντήσεις, ενώ ευελπιστεί πως μέχρι την αναχώρηση της ομάδας για την Ολλανδία, την επόμενη Παρασκευή, όπου θα διεξαχθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, να έχουν έρθει στο Ηράκλειο τουλάχιστον δύο από τους στόχους και να έρθουν ακόμα δύο στην Ολλανδία. Οπερ σημαίνει ο ΟΦΗ να έχει τουλάχιστον 4 νέα μεταγραφικά αποκτήματα στην Ολλανδία.

Κατά τα λοιπά, ο Γιάννης Σαμαράς επανέλαβε πως ο Όμιλος στοχεύει σε 5 προσθήκες, ξεχωριστά από τις περιπτώσεις Φελίπε-Λάμπρου (πέντε και οι δύο, δηλαδή), ενώ προφανώς ο ΟΦΗ θα έχει ανοιχτά τα ραντάρ του μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου αν προκύψει κάτι εξαιρετικό.

Οσον αφορά στους στόχους, πρόκειται για ποδοσφαιριστές που είναι σε παραγωγική ηλικία (κάτι αντίστοιχο του Τοράλ, για παράδειγμα), με εμπειρία, οι οποίοι θα μπουν άμεσα στην ομάδα και δεν θα χρειαστούν χρόνο προσαρμογής. Ουσιαστικά επιβεβαιώνεται ότι ο Όμιλος στοχεύει σε μεταγραφές που θα έρθουν για να δώσουν το κάτι παραπάνω, να συμπληρώσουν το ήδη καλό υπάρχον ρόστερ.

Επίσης, υπογράμμισε πως ο ΟΦΗ θα παλέψει μέχρι τέλους της περιπτώσεις των Λουίζ Φελίπε και Λάζαρου Λάμπρου, ακόμα κι αν χρειαστεί να περιμένει μέχρι τον Αύγουστο. Σημαντική παράμετρος για την υπόθεση του Βραζιλιάνου φορ οι εξαιρετικές σχέσεις του ΟΦΗ με τη Σπόρτινγκ Λισαβώνας και οι σχεδόν καθημερινές επαφές των δύο πλευρών για την επέκταση του δανεισμού του. Χωρίς αυτό, βέβαια, να σημαίνει κάτι για την εξέλιξη και την κατάληξη της υπόθεσης.

Τέλος, σε ό,τι αφορά τον Λισάντρο Σεμέντο και το ενδεχόμενο επιστροφής του, ο ΟΦΗ ενδιαφέρθηκε για την περίπτωσή του, αλλά εκτός απροόπτου θα "μετακομίσει" στην Πολωνία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Επασί: «Aισθάνομαι σαν το σπίτι μου στον ΟΦΗ»

Τοράλ: «Στόχος να βελτιωθώ και να βοηθήσω τον ΟΦΗ»

Γιαννούλης: «Θέλω να σηκώσω ένα Κύπελλο με τον ΟΦΗ»

Νιόπλιας για μεταγραφές: «Δεν βιαζόμαστε, θέλουμε καλούς παίκτες»


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.