Νιόπλιας για μεταγραφές: «Δεν βιαζόμαστε, θέλουμε καλούς παίκτες»

18:13 | 04/07/2022

Οι δηλώσεις του Νίκου Νιόπλια στην πρώτη ανοικτή προπόνηση του ΟΦΗ ενόψει της νέας χρονιάς

Διαβάστε και δείτε τι είπε ο προπονητής του ΟΦΗ:

Όπως τόνισε αρχικά: ''Ο πήχης είναι συγκεκριμένος. Θέλουμε να είμαστε παντα στο γκουπ των μεγάλων ομάδων, να διεκδικούμε πράγματα. Σταθεροποιηθήκαμε, στόχος μας υπάρχει και πρέπει να τον κυνηγάμε, και αναφέρομαι στο Κύπελλο. Μακάρι να έχουμε καλή χρονιά.''

Για τις μεταγραφές: Τα τελευταία χρόνια (επί Μπούση) ξέρετε πως λειτουργούν αυτοί οι άνθρωποι εδώ. Κάναμε δύο συναντήσεις με το που τελείωσε το πρωτάθλημα, συμφωνήσαμε σε πολλά πράγματα, κάναμε τα πλάνα μας. Δεν χρειάζεται να βιαζόμαστε. Έχουμε μια πολύ καλή βάση γιατί όταν πήγαμε στην Ολλανδία γιατί ξέραμε ότι είχαμε παίκτες που δεν θα μένουνε ενώ η σημερινή ημέρα είναι διαφορετικά. Οι παίκτες που είναι εδώ, θα μείνουν. Θέλουμε να έρθουν καλοί παίκτες, να μας ανεβάσουν επίπεδο.

Για τους Φελίπε - Λάμπρου: Ο Φελίπε και ο Λάμπρου ήταν στις πρώτες επιλογές. Σε πολλές θέσεις θέλουμε παίκτες, καλοί παίκτες που θα σπρώξουν τους συγκεκριμένους που έχουμε τώρα. Χρειαζόμαστε και εμπειρία αλλά και παίκτες με 25-30 παιχνίδια στη σεζόν. Έχουμε πολύ καλούς ποδοσφαιριστές στον άξονα όμως χάνουν πολλά ματς.

Για τις μεταγραφές που χρειάζεται πριν την Ολλανδία: Δεν με προβληματίζει, φέτος είμαστε καλύτερα γιατί φέτος και τα φιλικά είναι λιγότερα, αλλά και με τον αριθμό των παικτών δεν έχουμε πρόβλημα. Πέρυσι πήγαμε με Στάρτζεον, Σαρδινέρο, τραυματίες, δεν θέλαμε τον Σελίμοβιτς...Δεν έχουμε τέτοια προβλήματα φέτος.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Κι όμως, ο ΟΦΗ έχει κάνει ήδη τις πρώτες «μεταγραφές»

Τα νέα διαρκείας του ΟΦΗ: Από 130 ευρώ και με εκπτώσεις

Εισιτήρια διαρκείας ΟΦΗ: Αυτές είναι οι σημαντικότερες αλλαγές

ΟΦΗ και κόσμος πρέπει να γίνουν ένα!

Η αγορά του εξωτερικού και η αποφυγή λύσεων «κι αν σου κάτσει;»

Ο Γρίβας κερδίζει την παραμονή του

Φελίπε - Λάμπρου: Ας τους ξεχάσει ο ΟΦΗ

Ο... μεταγραφικός οδηγός του ΟΦΗ

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.