Γιάννου: Για τον ΟΦΗ και την υστεροφημία του

ΟΦΗ

Ο 31χρονος επιθετικός του Ομίλου καλείται στο φινάλε της σεζόν να δώσει απαντήσεις στους επικριτές του, μα κυρίως στον ίδιο του τον εαυτό.

Ο ΟΦΗ βαδίζει εδώ και καιρό σε τεντωμένο σκοινί, οι ισορροπίες είναι, αν τι άλλο, λεπτές και η κατάσταση είναι εξαιρετικά κρίσιμη.

Σ' αυτή τη μάχη για την παραμονής κανείς δεν περισσεύει και άπαντες είναι απαραίτητοι. Οι πολλές απουσίες, μάλιστα, δημιουργούν τεράστια κενά και ο ηρακλειώτικος σύλλογος έχει ανάγκη από νέους... ήρωες.

Όπως όλα δείχνουν, έτσι, ο Νίκος Νιόπλιας σκέφτεται σοβαρά να δώσει φανέλα βασικού στον Απόστολο Γιάννου, ο οποίος το καλοκαίρι ήρθε ως ο αντί-Φιγκεϊρέντο των "ασπρόμαυρων", αλλά στην πορεία δεν του... βγήκε.

Ο έμπειρος στράικερ, μάλιστα, τον Ιανουάριο βρέθηκε κοντά στην έξοδο, αφού είχε πρόταση ομάδα ομάδα της Αυστραλίας, ωστόσο παρέμεινε στο ρόστερ.

Είναι γεγονός, πάντως, πως δεν έχει καθόλου αγωνιστικό ρυθμό, αφού μέχρι τώρα έχει "γράψει" 11 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, με τις περισσότερες να είναι ολιγόλεπτες, ενώ δεν έχει καταφέρει να σκοράρει ακόμη.

Εφόσον, μάλιστα, πάρει λεπτά συμμετοχής απέναντι στον Ατρόμητο το Σάββατο (17/04), ουσιαστικά βγαίνει από τη... ναφθαλίνη μετά από 4 μήνες, καθώς την τελευταία του εμφάνιση την είχε πραγματοποιήσει στις 19 Δεκεμβρίου, στην εντός έδρας ήττα (0-3) από τον Άρη.

Ταλαιπωρήθηκε αρκετά από ένα τραυματισμό, ο οποίος ουσιαστικά τον έθεσε νοκ-άουτ στο μεγαλύτερο κομμάτι της χρονιάς.

Ο Γιάννου παίρνει την ευκαιρία του και οφείλει να είναι έτοιμος για να την εκμεταλλευτεί. Πρώτα απ' όλα για να βοηθήσει, από την πλευρά του, τον ηρακλειώτικο σύλλογο, στην προσπάθεια του για να κρατηθεί στην κατηγορία.

Έχει ακούσει τόσα πολλά για τις... χαμηλές πτήσεις του με τη φανέλα του ΟΦΗ, ωστόσο έχει τις δυνατότητες και την ποιότητα να προσφέρει λύσεις στον Όμιλο.

Πρέπει, επίσης, να παίξει και για την... πάρτη του του και για να μην του κολλήσει η... ετικέτα του αποτυχημένου. Του παίκτη που πέρασε και δεν ακούμπησε.

Ποτέ δεν υπήρξε σούπερ γκολτζής, όμως το βιογραφικό του λέει πολλά και έστω στα τέλη της περιόδου οφείλει να το κάνει ακόμη πιο "πλούσιο". Να τα δώσει όλα και ν' αγωνιστεί για τη σωτηρία της ομάδας, μα και της υστεροφημίας του.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.