Γιατί δεν καταβλήθηκαν τα χρήματα της Γ.Γ.Α στον ΟΦΙ

SMS
10:56 | 18/05/2023

Τα χρήματα από το στοίχημα καταβλήθηκαν στις ομάδες της Super League 2, αλλά όχι σε όλες

Σύμφωνα με την ενημέρωση της Τρίτης, χρήματα στους λοογαριασμούς τους είδαν οι 17 από τις 24 δικαιούχες ομάδες, με τις γνωστές εξαιρέσεις των Β' ομάδων αλλά και των Ηροδότου και Απόλλωνα Λάρισας.

Για τις υπόλοιπες επτά ΠΑΕ, τα χρήματα βρίσκονται σε αναστολή έως ότου να ολοκληρωθούν οι εκκρεμείς υποθέσεις τους. Σύμφωνα με το FLNews, πρόκειται για 2 ομάδες του Α' ομίλου και 5 ομάδες του Β' ομίλου. Συγκεκριμένα, η χρηματοδότηση έχει «παγώσει» για τις ΠΑΕ ΟΦΙ ,Παναχαϊκή, Απόλλων Σμύρνης, Ηλιούπολη, Athens Καλλιθέα, Πανσερραϊκό και Απόλλωνα Πόντου.

Για τις τρεις τελευταίες, η αναστολή οφείλεται σε εμπλοκή των ομάδων σε πρόσφατους αγώνες που έχουν κριθεί ύποπτοι για χειραχώγηση, αλλά ακόμα δεν έχουν αξιολογηθεί. Αυτό αναμένεται να γίνει άμεσα, με τους φακέλους είτε να πάνε στο αρχείο είτε στην Επιτροπή Δεοντολογίας. Για τις υπόλοιπες ομάδες αναμένεται η διαλεύκανση ανάλογων υποθέσεων από την Επιτροπή.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ΟΦΙ και Παναναχαϊκή αντιμετωπίζουν πιο σοβαρό πρόβλημα, καθώς εκκρεμούν ενεργοποιήσεις αφαίρεσης βαθμών, κι αν δεν τακτοποιηθούν οι οφειλές, τότε οι ομάδες κινδυνεύουν με αποβολή από το πρωτάθλημα.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.