Γιατί διάλεξε Γιαννούλη ο ΟΦΗ

08:35 | 29/12/2018

Ο Κώστας Γιαννούλης έχει όλα τα χαρακτηριστικά που θέλει ο Νίκος Παπαδόπουλος για τον «νέο ΟΦΗ» των επόμενων ετών.

Το capitano.gr αναλύει τους λόγους που ο ΟΦΗ διάλεξε τον Κώστα Γιαννούλη και γιατί ο ακραίος μπακ αποτελεί μία ιδανική περίπτωση.

> Είναι εξαιρετικός χαρακτήρας. Όπου κι αν έχει περάσει ο έμπειρος αμυντικός, όλοι μιλούν με τα καλύτερα λόγια. Είναι παίκτης που δεν δημιουργεί προβλήματα, είναι πολύ καλό παιδί και είναι αυτό που θέλει κάθε προπονητής. Ακόμα και στον Ολυμπιακό που πήγε, αλλά δεν είχε μεγάλο χρόνο συμμετοχής, δεν γκρίνιαξε ποτέ και δούλευε πάντα στις προπονήσεις περιμένοντας την ευκαιρία του.

> Είναι παίκτης που έχει παίξει σε υψηλό επίπεδο. Ο Κώστας Γιαννούλης έχει μακρά θητεία στην πρώτη κατηγορία, ενώ έχει παραστάσεις και από το εξωτερικό από την παρουσία του στην Γερμανία (2010-2012). Είναι πολύπειρος, έχει αγωνιστεί σε ομάδες που έχουν ίδιους στόχους με τον ΟΦΗ (Ατρόμητο, Αστέρα Τρίπολης) και αποτελούσε πάντα βασικό μέλος.

> Διψάει για ποδόσφαιρο, αναζητούσε το κίνητρο. Από τη στιγμή που έμεινε ελεύθερος από την Πάφο και βρισκόταν σε αναζήτηση ομάδας, οι προτάσεις «έπεφταν βροχή». Τόσο από ομάδες της Super League όσο και από το εξωτερικό. Ο 31 ετών αμυντικός ζύγισε όλες τις περιπτώσεις και διάλεξε τον ΟΦΗ που του έδινε περισσότερα κίνητρα. Του άρεσε το πρότζεκτ των νέων ανθρώπων που ανέλαβαν την ομάδα και του άρεσε που θα αποτελέσει μέλος του restart που κάνει ο σύλλογος μετά τις τελευταίες χρονιές στις μικρότερες κατηγορίες.

> Ο Νίκος Παπαδόπουλος έδωσε αμέσως την έγκρισή του για τον Γιαννούλη γιατί είναι παίκτης που μπορεί να βοηθήσει και σαν στόπερ. Ο κόουτς του ΟΦΗ ήθελε ενίσχυση στα δύο άκρα της άμυνας και του άρεσε εξ αρχής η περίπτωση του Μακεδόνα ποδοσφαιριστή, ο οποίος είναι ένα επιθετικό μπακ και μπορεί να βοηθήσει και στη δημιουργία από τα πλάγια. Εκτός αυτού βρίσκεται σε πολύ καλή ποδοσφαιρική ηλικία έχοντας μεγάλη εμπειρία.

Διαβάστε ακόμη:

Ανακοινώθηκε ο Γιαννούλης

Δείτε τι είπε στις πρώτες δηλώσεις του ο Γιαννούλης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.