Γιατί επιλέχθηκε η λύση του δανεισμού του Ντουρμισάι

SMS

Ο «Ντούρμι» φεύγει από τον ΟΦΗ και θα επιστρέψει σε 6 μήνες για τη... δεύτερη ευκαιρία και να επιβεβαιώσει όσους τον πιστεύουν.

Στην Κύπρο θα συνεχίσει την καριέρα του έως το καλοκαίρι ο Φιόριν Ντουρμισάι, με τη μορφή δανεισμού στον Ολυμπιακό Λευκωσίας.

Ο επιθετικός του ΟΦΗ, ο οποίος δεν έχει ικανοποιήσει έως τώρα με τις εμφανίσεις του, θα παίξει στην Κύπρο για 6 μήνες και το καλοκαίρι θα επιστρέψει στον Όμιλο.

Θυμίζουμε πως ο Ντουρμισάι υπέγραψε τον Αύγουστο του 2021 τριετές συμβόλαιο, όπερ σημαίνει πως λήγει το καλοκαίρι του 2024.

Ο Ολυμπιακός Λευκωσίας ήθελε να κάνει δικό του τον ποδοσφαιριστή, αλλά ο ΟΦΗ δεν ήθελε να τον αφήσει με τον Βάλντας Νταμπράουσκας να τον πιστεύει, ελπίζοντας ότι θα βρει τον καλό του εαυτό.

Επί της ουσίας το καλοκαίρι θα δοθεί μία δεύτερη ευκαιρία στον Ντουρμισάι, στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου και άπαντες ελπίζουν πως θα δουν τον... κανονικό παίκτη που ξεχώριζε στο ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά στον ΟΦΗ δεν κατάφερε να δείξει το ταλέντο του.

Το γεγονός, εξάλλου, ότι αποφασίστηκε να δοθεί δανεικός δείχνει την πίστη των ανθρώπων του Κρητικού συλλόγου στον «Ντούρμι» που εύχονται η εξάμηνη θητεία του στην κυπριακή ομάδα να του κάνει μόνο καλό και να πάρει τα πάνω του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Χωρίς Ντουρμισάι η αποστολή για Παναιτωλικό

Δανεικός στον Ολυμπιακό Λευκωσίας ο Ντουρμισάι

Γιατί επιλέχθηκε ο δανεισμός του Ντουρμισάι

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.