Γιατί στον ΟΦΗ δεν πίστευαν στα μάτια τους με την αγωγή!

SMS
21:17 | 06/03/2019

​Αγωγή για ένα χρέος που δεν εμφανιζόταν. Μία μέρα μετά την ανακοίνωση της τιμωρίας. Με τρεις πρώην μάρτυρες.

Τα παραπάνω είναι αρκετά για τους ανθρώπους του ΟΦΗ να τραβάνε τα μαλλιά τους. Και προσέξετε, δεν είναι οι 67.000, είναι ότι το χρέος δεν εμφανιζόταν όταν έγινε ο ενδελεχής έλεγχος από τους ορκωτούς λογιστές και σύμφωνα με την κρητική ομάδα, εμφανίστηκε από το πουθενά η εταιρεία να το ζητά φτάνοντας στην αγωγή. Αγωγή όχι μόνο απλά στην ΠΑΕ, αλλά και σε Μιχάλη Μπούση και Ηλία Πουρσανίδη. Μάλιστα, λίγες μόλις ώρες μετά την ανακοίνωση της πρωτόδικης απόφασης για το ματς με τον Αιγινιακό και μάλιστα ως μάρτυρες κατηγορίας, υπέρ της εταιρείας, τρία μέλη της πρώην διοίκησης! Από που να το πιάσεις και να μην... τρελαθείς.

Ε, δεν είναι να τραβάς τα μαλλιά σου μετά; Και όπως χαρακτηριστικά ακούστηκε στα γραφεία της ΠΑΕ μετά τις τελευταίες εξελίξεις: «Αυτά μόνο στον ΟΦΗ...»

Πάντως, με αυτά που συμβαίνουν στον σύλλογο τις τελευταίες μέρες και έχουν βάλει τη νυν διοίκηση σε έναν κυκεώνα υποθέσεων, η άφιξη του Μιχάλη Μπούση στο άμεσο μέλλον στο Ηράκλειο αποκτά τεράστιο ενδιαφέρον. Θα έρθει... φορτσάτος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αγωγή κατά ΠΑΕ και Μπούση με μάρτυρες τρεις πρώην!

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.