Γιώργος Γιακουμάκης: Πρώτος και καλύτερος!

SMS

Ο κρητικός φορ είναι πλέον μόνος πρώτος στον πίνακα των σκόρερ στην Eredivisie

Αναμφίβολα, είναι ένας από τους Έλληνες ποδοσφαιριστές που ξεχωρίζουν εντός και εκτός συνόρων. Ο Γιώργος Γιακουμάκης φαίνεται ότι έχει βρει την δική του Ιθάκη στην Ολλανδία, άλλωστε είναι μια χώρα που κατά καιρούς έχει ''κλείσει το μάτι'' σε κρητικούς επιθετικούς.

Το βράδυ του Σαββάτου, ο Γιώργος σκόραρε ξανά και έγραψε ιστορία με την Φένλο, παρά την ήττα της ομάδας του. Έγινε ο πρώτος παίκτης της που σκοράρει σε πέντε σερί αγώνες μετά το 1960-61.

Τα Ολλανδικά και τα Ελληνικά μέσα αναφέρουν τα κατορθώματα του σε καθημερινή βάση, η αξία του έχει ανέβει κατακόρυφα, έπειτα από την πτωτική του πορεία τα τελευταία χρόνια, με τους διοικούντες της Φένλο να ''τρίβουν'' τα χέρια τους για τον σκόρερ από το Ηράκλειο.

Με το γκολ απέναντι στην Βααλβάικ, ο 25χρονος επιθετικός έφτασε τα 10 στο πρωτάθλημα σε 11 αγώνες και μάλιστα, για πρώτη φορά φέτος η κορυφή είναι αποκλειστικά δικιά του. Συνήθως ήταν μαζί με τον Μπέργκις της Φέγενορντ, ή τον Περέιρα της Τβέντε, όμως ο φορ της Φένλο τους άφησε πίσω και πλέον απολαμβάνει την μοναξιά της κορυφής.

Επίσης, βρίσκεται μια ανάσα στο να σπάσει το προσωπικό του ρεκόρ γκολ σε μια χρονιά, στο πρωτάθλημα. Είχε σκοράρει 11 φορές με την φανέλα του Πλατανιά, την περίοδο 2016-17 στην Superleague.

Θα το πετύχει στον επόμενη αγώνα με την ισχυρή Φέγενορντ; Η απάντηση στις 13 του μήνα...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Γιώργος Γιακουμάκης, ο σκόρερ!

Η Ολλανδία «χορεύει» συρτάκι για τον Γιακουμάκη!

Πιάστε τον αν μπορείτε: Κι άλλο γκολ ο Γιακουμάκης!

Ο Γιακουμάκης «κλώτσησε» μια μεγάλη ευκαιρία

Σοκάρει ο Γιακουμάκης: «Μου ευχήθηκαν να πάθω χιαστούς»!

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.