Γιούχα στο Παγκρήτιο - «Παραιτήσου», φώναζαν στον Ράσταβατς

21:25 | 28/09/2025

Κράξιμο στους παίκτες και στον Ράσταβατς μετά τη βαριά ήττα του ΟΦΗ απ' την Κηφισιά.

Απογοητευμένος, αλλά και έξαλλος ήταν ο κόσμος του ΟΦΗ μετά το τέλος του αγώνα με την Κηφισιά. Πάνω από 7000 βρέθηκαν στο Παγκρήτιο, στην πρεμιέρα της ομάδας στο νέο της «σπίτι», αλλά η ομάδα του Λέτο έφυγε με την επιβλητική νίκη με 1-3. Απέναντι ένας ΟΦΗ που μοιάζει με φάντασμα, κάκιστος αγωνιστικά, χωρίς αντίδραση και εγωισμό. Μέσα σε όλα αυτά προσθέστε ακόμα μία αποβολή, αυτή του Σενγκέλια, ο οποίος κρέμασε την ομάδα του στο 43ο λεπτό.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο κόσμος ξέσπασε και αποδοκίμασε. Κάτι που έγινε και στη διάρκεια του αγώνα με τους φιλάθλους να φωνάζουν «βαριά του ΟΦΗ η φανέλα...». Στο στόχαστρο και ο Μίλαν Ράσταβατς, ο οποίος προφανώς και φέρει τεράστια ευθύνη. Αποχωρώντας από τον αγωνιστικό χώρο αποδοκιμάστηκε εντόνως από τους φίλους της ομάδας που του ζητούσαν να παραιτηθεί.

Δείτε εδώ το βίντεο.

Λίγο νωρίτερα, στις δηλώσεις του στην Cosmote μετά το τέλος του αγώνα, ο Σέρβος προπονητής ανέφερε: «Ζητώ συγγνώμη που δεν δώσαμε χαρά στον κόσμο μας στην πρώτη μας εμφάνιση σε αυτό το γήπεδο. Χαλάμε πολύ ενέργεια από τα συνεχόμενα παιχνίδια. Νομίζω ότι θα το ξεπεράσουμε αυτό παίζοντας με 11 παίκτες και κανονικό ποδόσφαιρο και θα έρθουν καλύτερες στιγμές».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.