Όρθιος ο Γιούχτας και τώρα τα πλέι άουτ!

16:02 | 10/03/2024

Ο Γιούχτας νίκησε 1-0 τον Τηλυκράτη και θα διεκδικήσει στα play out την παραμονή του στη Super League 2.

Ο Γιούχτας μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση κι έδειξε εξ αρχής ότι θέλει το γρήγορο γκολ για να ορίσει αυτός τη μοίρα της αναμέτρησης. Το κατάφερε στο 15ο λεπτό όταν ο Μπρους με δυνατή κεφαλιά μετά από κόρνερ έκανε το 1-0 στο «Μαρκομιχελάκειο».

Οι «πράσινοι» με το μομέντουμ από το γκολ, έψαξαν και δεύτερο γκολ, ενώ οι φιλοξενούμενοι έψαχναν κάποια ολιγωρία για να απειλήσουν τα αντίπαλα καρέ. Ο Γιούχτας δεν είχε πρόβλημα να κάνει σωστή διαχείριση του προβαδίσματος, ενώ στο 40' πλησίασε στο 2-0 σε σουτ του Αλεξόπουλου που έφυγε λίγο άουτ.

Το δεύτερο μέρος άρχισε με νέα μεγάλη ευκαιρία για την Κρητική ομάδα. Ο Μπρους σούταρε, ο τερματοφύλακας έδιωξε και στην επαναφορά ο Κωστανάσιος δεν βρήκε στόχο.

Στο 69' οι ισορροπίες άλλαξαν και το ματς έγινε θρίλερ όταν ο Πολυχρόνης άφησε την ομάδα του με 10 παίκτες, αντικρίζοντας δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Ο Γιούχτας, πάντως, άντεξε παρά τις προσπάθειες των αντιπάλων, οι οποίοι πάντως δεν έχασαν τη μεγάλη ευκαιρία και δικαίως έφυγαν με σκυμμένα τα κεφάλια έχοντας στο σακούλι τους... τον υποβιβασμό στη Γ Εθνική.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.