Γκλάζερ-ΟΦΗ: Κι όμως, είναι «win-win» το διαζύγιο

ΟΦΗ

H επικείμενη πώληση του Νταν Γκλάζερ δεν... φέρνει την καταστροφή.

Εν αναμονή των εξελίξεων βρίσκονται στον ΟΦΗ αναφορικά με την πώληση του Νταν Γκλάζερ σε ομάδα του εξωτερικού, η οποία όπως όλα δείχνουν είναι η ρωσική Νίζνι.

Η εξέλιξη αυτή δεν... ρίχνει από τα σύννεφα τους επικεφαλής στον ΟΦΗ, αφού ο Ισραηλινός ήταν από τους παίκτες που δεν θα έλεγαν «όχι» στο ενδεχόμενο είτε να πωληθεί εφόσον ερχόταν πρόταση (όπως κι έγινε) είτε να βρεθεί κάποιος τρόπος να έρθει το διαζύγιο βελούδινα (ο παίκτης έχει συμβόλαιο με τον ΟΦΗ έως το καλοκαίρι του 2025). Είχαμε γράψει εξάλλου πως αν υπάρχει ένας παίκτης που θα μπορούσε να προστεθεί σε αυτούς που αποχώρησαν, είναι ο Γκλάζερ.

Η αλήθεια είναι ότι ο Νταν Γκλάζερ δεν ενθουσίαζε τον Δέλλα, ενώ και ο ίδιος δεν ήταν αρνητικός στο να φύγει, με την οικογένειά του να παίζει ρόλο στην επιθυμία του... φευγιού.

Έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα είναι ιδανικά και για τις δύο πλευρές, τόσο για τον ΟΦΗ όσο και για τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή. Win-win κατάσταση. Απλώς ο ΟΦΗ πρέπει να «τρέξει» πλέον τις διαδικασίες αντικατάστασής του και το ιδανικό χρονοδιάγραμμα είναι η Ολλανδία και το διάστημα που θα μείνει ο ΟΦΗ εκεί για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Ο Δέλλας θα ήθελε να προστεθούν νέοι παίκτες για να δουλέψει καλύτερα, ξέροντας βέβαια κι ο ίδιος ότι κάποιες από τις προσθήκες θα πάρουν περισσότερο χρόνο.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.