Γκολέμης για Τζολάκη: «Ήμουν σίγουρος ότι θα έπιανε τα πέναλτι»

21:56 | 19/04/2024

Η εξομολόγηση για τον Χανιώτη γκολκίπερ του Ολυμπιακού.

Ο προπονητής τερματοφυλάκων Κώστας Γκολέμης, που ήταν δίπλα στον Κωνσταντή Τζολάκη στα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στις Ακαδημίες του Πλατανιά, μιλάει στο sportcaster.gr και δείχνει υπερήφανος για την εμφάνιση του Χανιώτη γκολκίπερ στην Κωνσταντινούπολη.

«Ήμουν σίγουρος ότι θα τα πιάσει»

«Η μεγαλύτερη χαρά για έναν προπονητή είναι να βλέπει ένα δικό του παιδί να φτάνει πολύ ψηλά. Είναι μεγάλη συγκίνηση και δεν θέλει κάτι άλλο ένας προπονητής. Να πηγαίνουν μπροστά τα παιδιά του» είπε αρχικά και στη συνέχει αναφέρθηκε στο προαίσθημα που είχε όταν η χθεσινή (18/04) αναμέτρηση οδηγήθηκε στην διαδικασία των πέναλτι: «Ήμουν σίγουρος ότι θα τα πιάσει γιατί έβγαζε τρομερή αυτοπεποίθηση κατά την διάρκεια όλου του παιχνιδιού, όπως και σε όλα τα παιχνίδια».

Στα τελευταία ματς σε Ελλάδα και Ευρώπη, ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ προτιμάει τον Χανιώτη κίπερ αντί του πολύπειρου Αλέξανδρου Πασχαλάκη, με τον Κώστα Γκολέμη να τονίζει: «Δεν μπορώ να το ξέρω αυτό, σίγουρα όμως κάτι είδε ο Μεντιλίμπαρ. Σίγουρα κάτι είδε και τον επέλεξε».

«Είναι ένα παιδί συγκεντρωμένο στον στόχο του»

«Έχουμε επαφές, μιλάμε πάρα πολύ συχνά. Σήμερα δεν μιλήσαμε, τον άφησα λίγο να χαλαρώσει. Μιλάμε πάρα πολύ συχνά αλλά δεν του δίνω συμβουλές. Είναι ένα παιδί συγκεντρωμένο στον στόχο του, πολύ συνεσταλμένο. Δεν χρειάζεται να του δώσω εγώ συμβουλές ή να του πω κάτι στο θέμα της προπονητικής. Έχει πολύ καλούς προπονητές στον Ολυμπιακό» τόνισε o έμπειρος προπονητής τερματοφυλάκων.

Για τα κομμάτια του παιχνιδιού του στα οποία έχει βελτιωθεί ο 22χρονος παίκτης των ερυθρόλευκων, τόνισε:

«Έχει τρομερή εξέλιξη στο παιχνίδι με τα πόδια. Έχει βελτιωθεί πάρα πολύ σε αυτό το κομμάτι. Κατά την ταπεινή μου γνώμη δεν υστερεί σε κάτι. Σίγουρα βελτιωνόμαστε μέρα με την μέρα, αλλά ο Κωνσταντής δεν νομίζω πως υστερεί σε κάποιον τομέα».

«Σίγουρα μπορεί να το πάρει το Europa Conference League με τον Ολυμπιακό ο Τζολάκης»

Για το τι του είπε όταν πήρε την μεταγραφή στον Ολυμπιακό, ο Γκολέμης τόνισε: «Του είπα να συνεχίσει πολύ την σκληρή δουλειά γιατί είναι ένα παιδί που ζούσε την προπόνηση πάρα πολύ. Του είπα να συνεχίσει έτσι και να έχει την υγεία του φυσικά».

Τέλος, αναφορικά με την συνέχεια της σεζόν αλλά και την καριέρα του Κωνσταντή, ο Γκολέμης είπε: «Σίγουρα μπορεί να το πάρει το Europa Conference League, ο Ολυμπιακός έχει δείξει φέτος ότι μπορεί στα μεγάλα παιχνίδια. Μεταγενέστερα του εύχομαι τα καλύτερα. Είμαι σίγουρος για εκείνον ότι θα πάνε όλα όπως τα περιμένει».

golemis.jpg#asset:492436


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.