Γνωστός δημοσιογράφος αποθεώνει τον ΟΦΗ

08:05 | 20/10/2019

Ο Παντελής Διαμαντόπουλος έπλεξε το εγκώμιο της κρητικής ομάδας.

Ο αρθρογράφος της ιστοσελίδας Sport24.gr και διευθυντής του ραδιοφωνικού σταθμού Sport24 Radio, με άρθρο του αναφέρθηκε στο ματς του Ολυμπιακού με τον ΟΦΗ, αποθεώνοντας τον Όμιλο.

Συγκεκριμένα, στο κείμενό του έγραψε χαρακτηριστικά:

Χίλια μπράβο σε Γιάννη και Γιώργο Σαμαρά και στον Ηλία Πουρσανίδη για αυτό που έχουν φτιάξει. Δε βαριέμαι να την βλέπω αυτή την ομάδα. Σχεδόν κάθε μέρα το λέω στον Sport24 Radio 103,3! Η γκολάρα ισοφάρισης άλλωστε του Αντίλ Ναμπί, δεν έκανε εντύπωση σε κανέναν απ’ όσους παρακολουθούν τον ΟΦΗ. Οι Κρητικοί φέτος έχουν ένα σύνολο που δε «μασάει». Το στοίχημα- Σίμος από την πλευρά Σαμαρά, είναι κερδισμένο όπου και να κάτσει στο τέλος της σεζόν η… ασπρόμαυρη μπίλια. Όπου και να παίζει ο ΟΦΗ, ξέρει τι θα κάνει. Δε κωλώνουν να ανέβουν ψηλά. Δε διστάζουν να πιέσουν και πάνω απ’ όλα όπως είδε και ο κόσμος του Ολυμπιακού, αλλάζουν μπάλα ακόμη και μέσα στην μεγάλη τους περιοχή ακόμη και αν δέχονται ασφυκτική πίεση.

Με δυο λόγια, ο ΟΦΗ παίζει ποδόσφαιρο και μπορεί να το κάνει, ακόμη και αν βρεθεί να χάνει. Άλλωστε στις νίκες του εντός με Αστέρα και Πανιώνιο, πρώτα έχανε και μετά κέρδισε. Τι σχέση ο Ολυμπιακός με αυτούς θα αναρωτηθείτε σωστά. Καμία. Όμως δε το γράφω για τους αντιπάλους. Το γράφω για αυτά καθ’ αυτά τα ασπρόμαυρα αποδυτήρια. Δε τον εγκωμιάζω τον ΟΦΗ απλά για να τα γράψω και να τα διαβάσετε. Είναι μια ομάδα που πραγματικά χαίρεσαι να βλέπεις και δεν έχει σχέση με ουκ ολίγα κουραστικά σύνολα, που παιδεύουν τα ματάκια μας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ολυμπιακός-ΟΦΗ 2-1: Έχασε σαν ΟΦΗ

Καρέ-καρέ το πέναλτι που ζήτησε ο ΟΦΗ

Δείτε τη βαθμολογία

Οι δηλώσεις του Σίμου

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.