«Γυαλίζει» το μάτι τους!

08:16 | 29/02/2020

Οι παίκτες του ΟΦΗ είναι «φτιαγμένοι» για το ματς κόντρα στη Λαμία (01/03).

Κάτι διαφορετικό ως προς την προετοιμασία ή την προσέγγιση του ματς δεν έχει συμβεί. Αυτά, εξάλλου, πλέον στον Όμιλο δεν αλλάζουν.

Και στα καλά και στα κακά οι «ασπρόμαυροι» προχωράνε, χωρίς πολλά λόγια, αλλά με διαρκή δουλειά. Το παιχνίδι της Κυριακής, ωστόσο, έχει ιδιαίτερο χαρακτήρα, αφού θα κριθεί η παρουσία ή όχι του ηρακλειώτικου συλλόγου στα πλέι οφ. Παρόλα αυτά, άπαντες το αντιμετωπίζουν όπως όλα τα υπόλοιπα.

Είναι, πάντως, γεγονός πως οι ποδοσφαιριστές του Γιώργου Σίμου βρίσκονται στις επάλξεις για τον αγώνα της χρονιάς. Το μάτι τους… γυαλίζει και είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα για να πετύχουν το στόχο τους.

Το ίδιο κάνουν σε κάθε αναμέτρηση, ωστόσο υπάρχει αυτή η επιπλέον «φλόγα» για να κατακτηθεί η νίκη, η οποία βάσει τωρινών δεδομένων θα σημάνει και την ευρωπαϊκή έξοδο του ΟΦΗ.

Η «δίψα» είναι μεγάλη και επικρατεί η αποφασιστικότητα για το «τρίποντο». Την ίδια στιγμή, βέβαια, στον Όμιλο γνωρίζουν καλά πως η ομάδα της Φθιώτιδας θα… πουλήσει ακριβά το τομάρι της.

Αποτελεί, εξάλλου, ένα σκληροτράχηλο αντίπαλο, που κάμπτεται πολύ δύσκολα. Το γεγονός, μάλιστα, πως δεν έχει ουσιαστικό κίνητρο, ίσως και να την κάνει ακόμη πιο επικίνδυνη.

Γι’ αυτό στον ΟΦΗ δεν πρόκειται να την υποτιμήσουν. Θέλουν να εμφανιστούν σοβαροί και συγκεντρωμένοι για ν’ ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της συνάντησης.

Οι «ασπρόμαυροι» έχουν μια σημαντική ευκαιρία μπροστά τους, την οποία φυσικά δεν επιθυμούν ν’ αφήσουν να πάει χαμένη.

Η είσοδος στην εξάδα, άλλωστε, θ’ αποτελέσει για όλους στον οργανισμό μια τεράστια δικαίωση. Η χρονιά είναι έτσι κι αλλιώς επιτυχημένη για τον σύλλογο, αλλά τα οφέλη θα είναι πολλά με τη συμμετοχή στα πλέι οφ.

Γιατί πάνω απ’ όλα μια θέση στην εξάδα θα δώσει πίσω στον ΟΦΗ το «πάσο» παρουσίας του στους «ισχυρούς» του ελληνικού ποδοσφαίρου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πώς και πώς το περιμένει ο Μπούσης!

Όλα… πρίμα πριν τον «τελικό»

Γιαννούλης: «Οι παραδόσεις είναι για να σπάνε»

Κάλεσμα του Ερασιτέχνη για το ματς της χρονιάς


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.