H 24η αγωνιστική αφιερωμένη στα παιδιά που νοσούν από καρκίνο

12:33 | 15/02/2022

​H Super League ανακοίνωσε πως με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα του Καρκίνου της Παιδικής Ηλικίας στις 15 Φεβρουαρίου, αφιερώνει την 24η Αγωνιστική στον αγώνα στήριξης των παιδιών που νοσούν από καρκίνο. Η ανακοίνωση:

Η ανακοίνωση:

«Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα του Καρκίνου της Παιδικής Ηλικίας στις 15 Φεβρουαρίου, η Super League αφιερώνει την 24η Αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League Interwetten (19-20/02/2022), στον αγώνα στήριξης των παιδιών που νοσούν από καρκίνο.
Σε συστηματική συνεργασία με το Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «ΦΛΟΓΑ» και το Σύλλογο Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες Β. Ελλάδος «ΛΑΜΨΗ», η Super League και όλες οι ομάδες που την απαρτίζουν, στέλνουν ένα μήνυμα: "Ο καρκίνος της παιδικής ηλικίας ΜΠΟΡΕΙ να ιαθεί". Η "ΦΛΟΓΑ" και η "ΛΑΜΨΗ" βασίζονται σημαντικά στην εθελοντική εργασία και στην ευαισθητοποίηση όλων μας.

Η Super League στέκεται αρωγός στον αγώνα ζωής της "ΦΛΟΓΑΣ" και της "ΛΑΜΨΗΣ" και έχει ως στόχο να ενημερώσει όλους τους φιλάθλους, ανεξαρτήτως συλλογικής προτίμησης, για τις δυνατότητες κοινωνικής και οικονομικής προσφοράς για την καλύτερη ιατρική, ψυχική και κοινωνική φροντίδα προς τα παιδιά και τους γονείς τους.

Στο πλαίσιο αυτό, οι ποδοσφαιριστές και οι διαιτητές σε όλους τους αγώνες της 24ης αγωνιστικής ημέρας θα φορούν μπλούζες με μηνύματα στήριξης του έργου της "ΦΛΟΓΑΣ" και της "ΛΑΜΨΗΣ" και του αγώνα ζωής που δίνουν τα παιδιά και οι οικογένειές τους, ενώ παράλληλα θα κρατούν και πινακίδες με μηνύματα υποστήριξης της πρωτοβουλίας αυτής.»

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.