Πως άλλαξε αγωνιστικό πρόσωπο ο ΟΦΗ

SMS

H «αναγέννηση» του ΟΦΗ έχει ονοματεπώνυμο

Δύο μεγάλες νίκες και συνολικά τρεις σερί πολύ καλές εμφανίσεις μετράει ο ΟΦΗ. Η κρητική ομάδα κέρδισε στα ''Δύο Αοράκια'' με σχετική ευκολία δύο από τις κορυφαίες ομάδες της κατηγορίας, Πανελευσινιακό και Παπάγου ενώ στην έδρα της Πεντέλης έχασε στην τελευταία φάση του αγώνα, σε μια ομολογουμένως επίσης μεστή εμφάνιση.

Ο ΟΦΗ έχει αλλάξει αγωνιστικό πρόσωπο τον τελευταίο μήνα και αυτό δεν είναι ένα τυχαίο γεγονός. Από την πολύ άσχημη εμφάνιση με το Αιγάλεω στις τρεις τελευταίες πολύ καλές εμφανίσεις.

Η επιβάρυνση των αθλητών από το ταξίδι και τους αγώνες στην Ταϊλάνδη δημιούργησε κάποιες δυσκολίες στην αρχή του πρωταθλήματος, αυτή είναι μια πραγματικότητα. Σημαντική παράμετρος η ''προσθήκη'' στο παρκέ του Γιάννη Λιανού, όμως εκτιμώ ότι αυτό που έχει αλλάξει σε μεγάλο βαθμό την εικόνα είναι η ''μεταμόρφωση'' του Δημήτρη Καραδολάμη. 

Ο έμπειρος πάουερ - φόργουορντ ήταν κάπως ''χαμένος'' στην αρχή της σεζόν, δεν βοηθούσε όσο μπορούσε τον ΟΦΗ σε άμυνα και επίθεση όμως στα τελευταία τρία παιχνίδια είναι ένας άλλος παίκτης. Στα τελευταία τρία ματς έχει σημειώσει 61 πόντους (20 Μ.0) με 3 εύστοχα τρίποντα μ.ο ανά παιχνίδι. Πιο συγκεντρωμένος και περισσότερο αφοσιωμένος στη νέα του ομάδα, ο Καραδολάμης αποτελεί πλέον ένα από τα βασικά επιθετικά ''όπλα'' στη φαρέτρα του Βασίλη Ράλλη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Το «γκάζια» στον ΟΦΗ, ο Χ-factor και ένα υστερόγραφο

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.