Το «γκάζια» στον ΟΦΗ, ο Χ-factor και ένα υστερόγραφο

SMS

Η εμφάνιση με τον Πανελευσιανιακό, οι πρωταγωνιστές και η δύσκολη συνέχεια

Ο ΟΦΗ πραγματοποίησε την Κυριακή, την καλύτερη του εμφάνιση μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα. Μάλιστα, απέναντι της είχε μια από τις πιο ποιοτικές ομάδες στο πρωτάθλημα, αποδεικνύοντας ότι έχει δυνατότητες και ότι αδίκησε τον εαυτό της στις πρώτες αγωνιστικές. Με ''οδηγό'' την επίθεση, το σύνολο του Βασίλη Ράλλη είχε συγκέντρωση στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και τελικά πήρε εύκολα το ματς. 

Δεδομένα, τα ''γκάζια'' της διοίκησης παραμονές του αγώνα, σε πρώτη φάση φαίνεται ότι έπιασαν τόπο. Ο ΟΦΗ ήταν εμφανώς βελτιωμένος και ορεξάτος και πήρε την πρώτη του εντός έδρας νίκη. Δεν υστέρησε κανείς και κάπως έτσι πρέπει να συνεχίσει.

Στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης η πρώτη - πολύ καλή - παρουσία του Γιάννη Λιανού (11 πόντοι) στο φετινό πρωτάθλημα, καθώς και η καλύτερη εμφάνιση του ο X- factor Δημήτρης Καραδολάμης. Mπορεί ο Μποχωρίδης (17 πόντοι) να ήταν ο πρώτος σκόρερ όμως ο παίκτης που έκανε το... βήμα παραπάνω και αποδείχτηκε σε κομβικό παίκτη της αναμέτρησης, ήταν ο Καραδολάμης (14 πόντους). Ένας παίκτης με έφεση στο σκοράρισμα, δεν είχε αποδώσει τα αναμενόμενα με την ασπρόμαυρη φανέλα, έψαχνε μια μεστή εμφάνιση και τα κατάφερε την Κυριακή.

Απομένει να δούμε αν αυτή η εμφάνιση ''δείχνει'' την βελτίωση της ομάδας ή απλά ήταν ένα ξέσπασμα. Θα φανεί τις επόμενες αγωνιστικές.

Υ.Γ: Έχω ξαναγράψει ότι ο ΟΦΗ φέτος θα κάνει μεγάλες νίκες (όπως την Κυριακή) αλλά και αναπάντεχες ήττες. Αυτό πιστεύω, έτσι θα πάει σε όλο το πρωτάθλημα, αυτή είναι η αίσθηση μου. Αυτό προκύπτει εξαιτίας των - κάπως - μπερδεμένων ρόλων στο ρόστερ. Μακάρι να διαψευσθώ και η κρητική ομάδα να ''τρέξει'' ένα σερί από εδώ και στο εξής σε έναν όμιλο που δεν υπάρχει μεγαθήριο. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αποθέωσε τους παίκτες του ο Ράλλης

Ξέσπασε ο ΟΦΗ!

«Αυτός θα είναι ο προπονητής σας μέχρι το τέλος!»

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.