Η ανακοίνωση της κρητικής ομάδας θύμισε...Εδεσσαϊκό

SMS
10:18 | 03/10/2019

Τι έγραψε ο Λίβας για την αναμέτρηση της πρεμιέρας με την Αναγέννηση

To ερχόμενο Σαββατοκύριακο ξεκινάει το πρωτάθλημα της Β' ΕΠΣ στο Ρέθυμνο, με το αυτοοργανωμένο σωματείο της πόλης, τον Λίβα να αγωνίζεται με αντίπαλο την Αναγέννηση.

Η έναρξη της αναμέτρησης ορίστηκε στις 10.44 το πρωί της Κυριακής (06/10), με την ώρα του αγώνα να γίνει αντικείμενο... συζήτησης μεταξύ των δύο ομάδων. 

Μάλιστα, ο Λίβας εξέδωσε ανακοίνωση σχολιάζοντας την απόφαση, καυτηριάζοντας παράλληλα την τοπική Ένωση, θυμίζοντας τις μπερδεμένες δηλώσεις του πρώην αντιπροέδρου του Εδεσσαϊκού.

Η ανακοίνωση:

''Στην αρχή το ορίσανε 11 ε και μεις είπαμε πρώτη αγωνιστική με ντάλα ήλιο και να ξυπνάμε στις 7.30 δεν πολύ θέλαμε αλλά είπαμε εντάξει ε και μετά οι άλλοι πήρανε την ΕΠΣ ε και θέλανε 3ωρες πριν τα αποδυτήρια αλλά αφού εμείς θα φεύγαμε το πολύ 13:15 τους είπανε ότι εντάξει μωρέ έχετε 2:45 λεπτά ε και μετά αυτοί θέλανε τα άλλα αποδυτήρια αλλά δεν τους τα δίνανε και τα βάλανε και μες τους άλλους ότι αυτοί φταίνε που μας φορτώθηκαν στο γήπεδο ε και μετά οι άλλοι τους είπανε να μας αλλάξουν έδρα και μας πήραν να μας το προτείνουν αλλά αφού εμείς δεν θέλαμε πήρανε στο δήμο και μετά αυτοί τους είπανε τι 3ωρες πριν θέλουν το γήπεδο champions League παίζουνε ε και μετά μας είπανε ότι νταξει θα γίνει το παιχνίδι κανονικά στις 11 και μετά μας πήρανε το πρωί από την επσρ ε και τελικά βάλανε το παιχνίδι 10:45 ε και μεις αφού αυτοί μετά τους είπαμε ότι νταξει 10:44,αυτό τίποτα άλλο!! Αλλιώς αναβάθμιση του προϊόντος!!!Τα λέμε την Κυριακή στις 10:44 λοιπόν!!! Καλή αντάμωση!!''

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.