Η αντίδραση του Νταμπράουσκας σε προκλητική ερώτηση

ΟΦΗ

Ο Λιθουανός προπονητής έβαλε στη... θέση του τον δημοσιογράφο που έκανε λόγο για καθυστερήσεις του ΟΦΗ.

Δεν έλειψε η ένταση στη συνέντευξη Τύπου του Βάλντας Νταμπράουσκας μετά το τέλος του αγώνα με τον Ολυμπιακό. Ο Λιθουανός προπονητής του ΟΦΗ βρέθηκε ξανά, μετά από τη Λεωφόρο, αντιμέτωπος με αντιδημοσιογραφικές ερωτήσεις και έβαλε στη... θέση του τον δημοσιογράφο που σχολίασε πως ο ΟΦΗ έκανε καθυστερήσεις. Μάλιστα, με περίσσιο θράσος ο δημοσιογράφος ρώτησε τον τεχνικό του ΟΦΗ αν έδωσε εντολή στους παίκτες του να κάνουν καθυστερήσεις και ο Νταμπράουσκας απάντησε με σαφώς ειρωνικό τρόπο: «ναι πρέπει να σας πω ότι ήταν δική μου εντολή γιατί είναι κάτι που το κάνουμε όλη την εβδομάδα στις προπονήσεις και το εφαρμόζουμε στα παιχνίδι».

Στη συνέχεια παρενέβη ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ Μανώλης Βογιατζάκης ο οποίος εξέφρασε τα δικαιολογημένα παράπονά του για την αντιμετώπιση του ΟΦΗ και στη συνέχεια πήρε ξανά τον λόγο ο Βάλντας Νταμπράουσκας:

«Έχω μεγάλο σεβασμό προς όλους σας, το ελληνικό πρωτάθλημα, τους αντιπάλους του ΟΦΗ και είπα νωρίτερα πως χάσαμε από μια καλύτερη ομάδα. Όμως δεν μπορώ κάθε φορά που έρχομαι στην Αθήνα να μας αντιμετωπίζετε σαν να είμαστε εμείς ο μεγαλύτερος διάβολος ολόκληρου του πρωταθλήματος. Εμείς σας σεβόμαστε όλους και εγώ προσωπικά κάθε αντίπαλο του ΟΦΗ. Δεν είναι ποδοσφαιρικές ερωτήσεις αυτές. Έρχομαι εδώ σεβόμενος την χώρα σας, το πρωτάθλημά σας. Βλέπω τα παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος και αν θέλετε μπορούμε να δούμε τα παιχνίδια μαζί και να σας δείξω πόση καθυστέρηση υπάρχει σε κάθε παιχνίδι».

ΑΚΟΥΣΤΕ ΕΔΩ το ηχητικό της συνέντευξης Τύπου.

Διαβάστε εδώ τι δήλωσε ο Νταμπράουσκας στην Cosmote, αμέσως μετά το τέλος του αγώνα στο γήπεδο Καραϊσκάκη.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.