Η απίστευτη φάση που οδηγεί τον ΟΦΗ σε ένσταση!

23:11 | 16/12/2018

Το Capitano.gr δημοσιοποιεί την φάση που (σωστά) διαμαρτύρεται ο ΟΦΗ και η οποία επηρεάζει την εξέλιξη του αγώνα - καταθέτει ένσταση η κρητικη ομάδα!

O ΟΦΗ γνώρισε την πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα το απόγευμα της Κυριακής, στο ΒΑΚ, από τα Μελίσσια. Έπειτα από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι οι φιλοξενούμενοι επικράτησαν με 108-98 έπειτα από δύο παρατάσεις!

Μετά το τέλος του αγώνα ο Βασίλης Ράλλης αναφέρθηκε στην διαιτησία και μάλιστα σε μια πολύ κρίσιμη για την εξέλιξη του αγώνα, φάση, στην οποία ενώ είχε ηχήσει η κόρνα της γραμματείας ο παίκτης των φιλοξενούμενων συνέχισε την προσπάθεια του. ''Έγιναν πολλές αμφισβητούμενες φάσεις και πιστεύω ότι αδικηθήκαμε σε όλες. Αναφέρομαι σε περιπτώσεις που αφορούν το χρονόμετρο και άλλαξε η κατοχή, όχι διαιτητικές αποφάσεις. Είναι λεπτομέρειες που κρίνουν ένα ματς. Δε θέλω όμως να ρίξω εκεί την ευθύνη, κάναμε ένα κακό αμυντικά παιχνίδι. Πρέπει να μαζευτούμε, όπως κάνουμε και στις νίκες και να κοιτάξουμε το επόμενο ματς"

Το Capitano.gr δημοσιοποιεί το βίντεο της επίμαχης φάσης στο τέλος της 1ης παράτασης (πλάνο από τηλεόραση Creta), όπου φαίνεται ξεκάθαρα η παράβαση! Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες ο ΟΦΗ αναμένεται να καταθέσει ένσταση!

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.