Η αποχή, το κρίσιμο Δ.Σ. και το... λουκέτο

19:43 | 28/12/2019

Τη Δευτέρα θα κριθεί το μέλλον του εφετινού πρωταθλήματος και τι θα γίνει με την αποχή των διαιτητών.

Κρίσιμη είναι η Δευτέρα για τη Super League αναφορικά με την περίφημη αποχή των διαιτητών. Θυμίζουμε ότι τη συγκεκριμένη μέρα θα γίνει έκτακτο Δ.Σ. στη Λίγκα για το συγκεκριμένο θέμα και θα αποφασιστούν τα επόμενα βήματα.

Οι διαιτητές δεν πρόκειται να κάνουν πίσω (εξάλλου η απόφαση ήταν ομόφωνη) και πλέον το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στην πλευρά της Πολιτείας, αλλά και της διοργανώτριας αρχής ώστε να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Η προηγούμενη αγωνιστική είχε αρκετά παρατράγουδα, με αποκορύφωμα τα όσα έγιναν στο Βόλος-Ολυμπιακός, που έχουν δυναμιτίσει επικίνδυνα την ατμόσφαιρα. Οπως είναι γνωστό, είναι υπαρκτό το σενάριο για συνάντηση των ιδιοκτητών Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκού, αλλά κάτι τέτοιο επισήμως δεν επιβεβαιώνεται.

Πάντως, δεν αποκλείεται να ανακοινώσει σύντομα ο Λευτέρης Αυγενάκης διακοπή πρωταθλήματος μέχρι να γίνει η συγκεκριμένη συνάντηση που έχει ζητήσει η UEFA, η οποία αν μη τι άλλο θα είναι (αν γίνει) ιστορική και μία μεγάλη ευκαιρία να ηρεμήσει η κατάσταση και να συνεχιστεί το πρωτάθλημα χωρίς άλλα επεισόδια, εντός και εκτός εισαγωγικών.

Η ευρωπαϊκή ομοσπονδία θέλει να γίνει η συνάντηση στη Γενεύη, αλλά θυμίζουμε τις πρόσφατες δηλώσεις του Δημήτρη Μελισσανίδη που ξεκαθάρισε ότι θα δώσει το παρών μόνο αν αυτή λάβει χώρα στην Ελλάδα.

Από την πλευρά του ο ΟΦΗ εννοείται ότι παρακολουθεί τις εξελίξεις και θέλει να συνεχιστεί το πρωτάθλημα σε ένα ήρεμο περιβάλλον χωρίς παρατράγουδα. Και εννοείται ότι θα είναι αρωγός προς τη σωστή κατεύθυνση. Εξάλλου ο ΟΦΗ είναι η ομάδα που αποφεύγει ανακοινώσεις και «διαρροές» και δεν ρίχνει λάδι στη φωτιά, έχοντας ως μέλημά του το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Έρχεται συνάντηση των «4» μεγάλων του ελληνικού ποδοσφαίρου

Το 'πε και το 'κανε: Ο Μπέος μήνυσε Σιδηρόπουλο και Μανούχο

Μπέος: «Γνωρίζω 5 γλώσσες και έκατσα στον πάγκο»

Δήλωση διαμαρτυρίας Μαρινάκη για διαιτησία

Τηλεφωνική παρέμβαση Μελισσανίδη κι επίθεση στον Τάσο Κάκο!

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.