Η αποστολή, οι «σίγουροι» και το πλάνο για το Φάληρο

08:12 | 28/01/2023

Βγαίνει σήμερα η αποστολή του ΟΦΗ με δεδομένες απουσίες, δεδομένες επιστροφές και ερωτηματικά για την ενδεκάδα.

Σήμερα το μεσημέρι, μετά το τέλος της πρωινής προπόνησης του ΟΦΗ στο ΒΑΚ θα γίνει γνωστή η αποστολή του Βάλντας Νταμπράουσκας για το αυριανό εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο γήπεδο Καραϊσκάκη (16:00).

Ως προς την αποστολή τα πράγματα είναι λίγος έως πολύ δεδομένα, αφού ο τεχνικός του Ομίλου δεν αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα εκτός από δύο, τους τιμωρημένους Μεγιάδο και Νέιρα που θα απουσιάσουν από το ματς του Φαλήρου. Αντίθετα θα έχει στη διάθεσή του τον Απόστολο Διαμαντή που δεν έπαιξε με τον Αστέρα Τρίπολης λόγω τιμωρίας.

Στη διάθεσή του θα έχει, επίσης, τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα. Τους Μοσκέρα και Μπάκιτς, που ήταν στην αποστολή και την προηγούμενη αγωνιστική, αλλά και τον Σεμπάστιαν Γκρόνινγκ, ο οποίος είναι στην επιθυμητή αγωνιστική κατάσταση και έρχεται να δώσει μία έξτρα λύση στον 46χρονο προπονητή.

Υπενθυμίζουμε πως εκτός θα είναι ο Σόνι Στίβενς, ο οποίος ταξιδεύει για την Ολλανδία για να οριστικοποιηθεί ο δανεισμός του στη Ντε Χάαγκ και τη θέση του αναμένεται να πάρει ο Δημήτρης Σωτηρίου.

Από κει και πέρα τα ερωτηματικά έχουν να κάνουν με την ενδεκάδα και το σύστημα που θα επιλέξει ο Νταμπράουσκας για το αυριανό παιχνίδι. Θα πάει με τη "συνταγή" του 3-4-3 ή θα έχουμε κάποια διαφοροποίηση. Στην πρώτη περίπτωση η ενδεκάδα θα είναι η γνωστή, με τον Περέα να αντικαθιστά τον Μεγιάδο και τον Διαμαντή να επιστρέφει στο βασικό σχήμα αντί του Γιαννούλη. Στη δεύτερη περίπτωση περιμένουμε να δούμε αν θα έχει κάποια έκπληξη ο προπονητής του ΟΦΗ και να διαφοροποιήσει για πρώτη φορά μετά από καιρό το σύστημα και τα πλάνα του.

Ο Βάλντας Νταμπράουσκας έχει μελετήσει τον Ολυμπιακό, ξέρει τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα όπως ξέρει καλά πως στην αυριανή αναμέτρηση θα παίξει μεγάλο ρόλο η συμπεριφορά της δικής του ομάδας και η συγκέντρωση στο χορτάρι και στο σχέδιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Οριστικός ο δανεισμός του Στίβενς στη Ντε Χάαγκ, εκτός με Ολυμπιακό

Όταν ο Νταμπράουσκας απέκλεισε τον Ολυμπιακό

Μίτσελ: «Εντονο και δύσκολο παιχνίδι με τον ΟΦΗ»

Λάρσον: «Χωρίς φόβο με τον Ολυμπιακό»

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.