Μένει… Ευρώπη ο Ούγκο

Betsson Super League 2

Απορρίφθηκε η πρόταση της Τσίβας Γκουανταλαχάρα για τον Ούγκο Κάιπερς, καθώς η πλευρά του παίκτη δεν επιθυμεί με τίποτα να συνεχίσει σε ομάδα εκτός Ευρώπης.

Επρόκειτο για μια εξαιρετικά οικονομική πρόταση όπως αναλυτικά σας είχαμε ενημερώσει από την πρώτη στιγμή, παρόλα αυτά και ενώ προφανώς η επιθυμία του Εργοτέλη ήταν να την αποδεχθεί, η πλευρά του ποδοσφαιριστή δεν είχε την ίδια στάση. Τόσο ο εκπρόσωπός του, όσο κυρίως η οικογένειά του, δεν ήθελαν την παρούσα στιγμή της καριέρας του να βρεθεί σε ένα, οικονομικά καλύτερο, αλλά αγωνιστικά υποδεέστερο πρωτάθλημα.

Οι διοικούντες τον Εργοτέλη, όπως και προσωπικά ο Μάγκετ Σάμι έκαναν κάποιες προσπάθειες να μεταπείσουν την «πλευρά Κάιπερς», χωρίς όμως να το καταφέρουν. Παράλληλα δεν παρέβλεψαν και τον ανθρώπινο παράγοντα της υπόθεσης και έτσι πλέον η κρητική ομάδα εξετάζει και μελετά τις άλλες προτάσεις που έχει από Ελλάδα, περιμένοντας και κάποια ακόμα από το εξωτερικό.

Εντός Ελληνικών συνόρων την παρούσα στιγμή η κρούση της ΑΕΚ είναι αυτή που δείχνει να δελεάζει περισσότερο τον Εργοτέλη, χωρίς όμως να είναι τίποτα ακόμα δεδομένο, με τον ΟΣΦΠ να παραμένει στο «παιχνίδι» της διεκδίκησής του. Μετά τον αγώνα με τον Αιγινιακό και αν όλα πάνε καλά για την κρητική ομάδα και νικήσει, θα υπάρξουν νέες εξελίξεις στην υπόθεση μετεγγραφής του Κάιπερς.  

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.