Η αύξηση των κρουσμάτων ανησυχεί τη Super League

Super League

Η κατάσταση με τον κορωνοϊό δεν αφήνει ανεπηρέαστη τη Λίγκα

Η αύξηση των κρουσμάτων του κορωνοϊού και οι «κόκκινες» περιοχές, όπως είναι για παράδειγμα η Αττική, η Θεσσαλονίκη και η ΑΕΛ, δεν αφήνουν αδιάφορη τη Super League.

Προς το παρών έχουμε δύο αγώνες που έχουν αναβληθεί λόγω κρουσμάτων (ΑΕΛ-Άρης και Απόλλων Σμύρνης-Λαμία), ενώ υπάρχει φόβος και για το Άρης-Αστέρας Τρίπολης. Ωστόσο, το όριο των τριών κρουσμάτων που αναφέρει το σχετικό πρωτόκολλο είναι πλέον μικρό έτσι όπως έχει εξελιχθεί η κατάσταση, αφού τα κρούσματα πληθαίνουν και ο προβληματισμός μεγαλώνει.

Στη Λίγκα παρακολουθούν τις εξελίξεις και δεν αποκλείεται να τεθεί θέμα αλλαγής του πρωτοκόλλου και να αυξηθεί το σχετικό όριο των κρουσμάτων στις ομάδες. Κάτι που φαντάζει λογικό, αφού με δεδομένο ότι είμαστε στο δεύτερο κύμα κι έχουμε έξαρση των κρουσμάτων τότε το ποδόσφαιρο θα πληγεί και ουδείς θα γνωρίζει το μέλλον των αγώνων.

Στο συνεταιρισμό έχει τεθεί το συγκεκριμένο θέμα, αλλά χρειάζεται συνεννόηση και με τις υγειονομικές αρχές και δη τη ΓΓΑ. Για να αλλάξει δηλαδή το όριο των κρουσμάτων δεν είναι μόνο θέμα της Λίγκας. Σίγουρα τις επόμενες μέρες θα απασχολήσει ξανά το θέμα αυτό και θα τεθεί ξανά προς συζήτηση όπως έγινε στην πρόσφατη τηλεδιάσκεψη.

Όσον αφορά στο θέμα της επιστροφής του κόσμου, αυτό έχει «παγώσει» κι αν δεν αλλάξει δραματικά η κατάσταση θα φύγει το 2020 χωρίς φιλάθλους στις εξέδρες έστω και σε μικρό ποσοστό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ποιος «σφυρίζει» τον ΟΦΗ

Τα είπαν για το στοίχημα και το ποσοστό στις ομάδες

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.