Η χαμένη ευκαιρία του Βαζ

SMS
08:10 | 26/02/2020

Ο Πορτογάλος δε θα έχει τη δυνατότητα για εξιλέωση και ο ΟΦΗ χάνει μια χρήσιμη μονάδα ενόψει Λαμίας (01/03).

Την περασμένη Κυριακή (23/02) κόντρα στην ΑΕΚ ο Ρικάρντο Βαζ παρατηρήθηκε αυστηρά από τον Τάσση με κίτρινη κάρτα, συμπλήρωσε τέσσερις και έτσι τέθηκε νοκ-άουτ από τον «τελικό» των πλέι οφ που έρχεται για τον ΟΦΗ.

Και ο 26χρονος μεσοεπιθετικός δε θα μπορέσει να πάρει το… αίμα του πίσω. Γιατί είναι αλήθεια πως ο Ίβηρας… κάτι χρωστάει στην ομάδα της Φθιώτιδας.

Κανείς φυσικά δεν μπορεί να ξεχάσει το ματς της περασμένης σεζόν στο «Γεντί Κούλε». Σ’ ένα παιχνίδι, που στο πρώτο μέρος οι «ασπρόμαυροι» έπρεπε να νικάνε τουλάχιστον με δύο ή τριά τέρματα διαφορά και τελικά έχασαν με 1-3.

Ήταν ένα διάστημα, όπου ο ηρακλειώτικος σύλλογος βρισκόταν με την… πλάτη στον τοίχο, όσον αφορά στη «μάχη» για την παραμονή.

Στο 39’, έτσι, με τις δύο ομάδες να είναι 0-0, ο Βαζ έχασε την ευκαιρία της χρονιάς! Σε κενή εστία έκανε «χλιαρό» πλασέ και έστειλε την μπάλα στην αγκαλιά του Μελίσσα, που αρχικά έμοιαζε ανήμπορος ν’ αντιδράσει, αφού ήταν εξουδετερωμένος.

ΕΥΚΑΙΡΙΑ-ΒΑΖ.jpg#asset:72762


Ο Πορτογάλος, επομένως, σίγουρα θα ήθελε να πάρει μια προσωπική ρεβάνς και να βοηθήσει την ομάδα του στη σημαντικότερη αναμέτρηση της περιόδου.

Πέρα, όμως, από την ατομική «ζημιά», η απώλεια του δημιουργεί πρόβλημα και στον Γιώργο Σίμο. Όχι μόνο γιατί κανείς δεν περισσεύει, αλλά και επειδή ο Βαζ εξελίχθηκε σ’ ένα αρκετά πολύτιμο ποδοσφαιριστή για τον ΟΦΗ.

Υπήρξαν φορές που βρέθηκε στην εξέδρα, ωστόσο κατάφερε μέσα από τη δουλειά και την προσπάθεια του να ερμηνεύσει σωστά τα «μηνύματα» του προπονητή του.

Τους τελευταίους μήνες είναι σταθερά μέσα στις επιλογές του 42χρονου τεχνικού και βρίσκει πάντα χώρο στο rotation του, ενώ έχει πραγματοποιήσει και αρκετές εμφανίσεις ως βασικός, προσφέροντας ενέργεια και λύσεις.

Είναι δεδομένο, δηλαδή, πως εφόσον είχε το δικαίωμα να παίξει, ο Σίμος θα τον εκμεταλλευόταν καταλλήλως. Και ο ίδιος θα είχε τη δυνατότητα να «επανορθώσει» για το… άχαστο της 18ης Φεβρουαρίου του 2019.

Θυμηθείτε τη μεγάλη χαμένη ευκαιρία του Βαζ στα 41’’ του video:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ψάχνουν τον... γουρλή του «Γεντί Κουλέ»

Ο ΟΦΗ ψάχνει μέρες του ’75

Μπήκε σε ρυθμούς Λαμίας

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.