Η δήλωση του Γρηγορίου για το διαζύγιο με ΑΕΛ

12:50 | 24/11/2020

Ποιους ευχαρίστησε ο Έλληνας τεχνικός

Ο Μιχάλης Γρηγορίου αποτελεί παρελθόν από την ΑΕΛ, με τον έμπειρο τεχνικό με δήλωσή του να ευχαριστεί τους «βυσσινί» και τον Αλέξη Κούγια για την συνεργασία που είχαν αυτούς τους 16 μήνες. Μάλιστα, η ομάδα της Λάρισας δεν άργησε να βρει προπονητή, με τον Γιάννη Τάτση να αναλαμβάνει τα ηνία της ομάδας. Μια ημέρα μετά, ο πρώην πλέον προπονητής της ομάδας εξέδωσε την αποχαιρετιστήρια ανακοίνωση του.

Αναλυτικά η σχετική δήλωση του Μιχάλη Γρηγορίου:

«Μια πολύ όμορφη περίοδος της έως τώρα προπονητικής σταδιοδρομίας με την ιστορική ομάδα της ΑΕΛ έφτασε στο τέλος της. Μετά από 16 μήνες αδιάκοπης δουλειάς και κρίνοντας από την άριστη σχέση που δημιουργήθηκε με τον κύριο Κούγια, την αγάπη των φιλάθλων και την εξαιρετική σχέση όλων όσων εργάζονται στην μεγαλύτερη επαρχιακή ομάδα (βάση τίτλων) της χώρας μας, θεωρώ ότι τα καταφέραμε να φανούμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης και των προσδοκιών τους.

Θέλω να ευχαριστήσω τους ποδοσφαιριστές μου (πολλοί εκ των οποίων είναι νεαροί με παρόν και γεμάτο ελπίδα μέλλον). Τον Κώστα Μαντζιώκα που ήταν συνεχώς δίπλα μας, τον γιατρό Γιώργο Μπασδέκη, τον φυσιοθεραπευτή Γιώργο Ζαχαρή, τους μασέρ Τάσο και Γιώργο, τον φροντιστή Κώστα Τσαρέα, τον προπονητή της under Μίλτο Τζιάκα, τους κυρίους Τάσο Χριστακόπουλο, Σωτήρη Μάρκου για την πολύτιμη βοήθεια που προσέφεραν σε καθημερινή βάση, τους Κωταρέλα, Λαζάρου, τον κύριο Ζήση Ντελόπουλο και τον κύριο Δημήτρη Αβραμούλη. Τους δημοσιογράφους που κάλυπταν το ρεπορτάζ, τους παλαίμαχους που χάρη σε αυτούς έγινε μεγάλη η ΑΕΛ!!!

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.