​Η διαχείριση του Νέιρα: Προσέχουν για να τον έχουν

ΟΦΗ

Ο Αργεντινός που «τρόμαξε» τον Νιόπλια και η διαχείριση για να παραμείνει σε τοπ επίπεδο.

Ο Χουάν Νέιρα, από τους καλύτερους στη Λεωφόρο όσο αγωνίστηκε, έγινε αναγκαστική αλλαγή στα μέσα του πρώτου μέρους κόντρα στον Παναθηναϊκό μετά τις ενοχλήσεις στη γάμπα που αισθάνθηκε.

Ο Αργεντινός ταλαιπωρήθηκε πέρυσι με το συγκεκριμένο πρόβλημα που τον άφησε πίσω και χρειάστηκε μία τρομερή δουλειά από τον Νίκο Νιόπλια και το επιτελείο του για να γίνει το come back και να δούμε εφέτος έναν εκπληκτικό ποδοσφαιριστή, ο οποίος έκανε... restart και περνάει δεύτερη νιότη.

Η αγωνία έχει να κάνει με το αν το πρόβλημα που παρουσιάστηκε στη Λεωφόρο θα του στερήσει τη συμμετοχή από τον αγώνα με τον Ατρόμητο το προσεχές Σάββατο. Θυμίζουμε πως μετά το πρωτάθλημα έχει διακοπή και για 15 μέρες και στην επιστροφή, ο Αργεντινός έχει δηλωθεί τιμωρημένος για τον αγώνα με τον Βόλο. Όπερ σημαίνει πως υπάρχει ένα μεγάλο χρονικό διάστημα για να πάρει ανάσες, να γίνει σωστή διαχείριση και να επανέλθει εξίσου δυνατός. Κάτι που τόνισε, την Κυριακή, ο Νίκος Νιόπλιας στη συνέντευξη Τύπου της Λεωφόρου: «Τον έχουμε χρεώσει στο παιχνίδι με τον Βόλο, υπάρχει και η διακοπή οπότε θα γίνει μια σωστή διαχείριση».

Πάντως, αν ο Νέιρα δεν καταφέρει να παίξει με τον Ατρόμητο -κάτι που θα φανεί τα επόμενα 24ωρα- ο προπονητής του ΟΦΗ αναμένεται να πάει με Τοράλ στον άξονα και να περάσει Καμάου στα δεξιά, όπως ακριβώς έγινε δηλαδή μετά την αλλαγή στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό και την αποχώρηση του Αργεντινού.

Αυτό που εύχεται ο Νιόπλιας είναι να έχει τον Χουάν και στον αγώνα με τον Ατρόμητο, αφού είναι ένας παίκτης ο ορισμός του game changer την τρέχουσα σεζόν -φαίνεται εξάλλου από το πώς άλλαξε το ματς στη Λεωφόρο μετά την έξοδό του, σε ό,τι αφορά το επιθετικό κομμάτι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Έτσι «έδεσε κόμπο» τον Παναθηναϊκό

ΟΦΗ, ο μετρ της ισοπαλίας!


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.