Η δικαίωση του Προβυδάκη

SMS

Ο Ηρακλειώτης μπακ, η ''χρυσή'' ασίστ στο Λαμία - Άρης και η εξέλιξη του Κώστα

Όπως γνωρίζετε, από το βράδυ της Τετάρτης, η Λαμία πανηγυρίζει την πρόκριση της στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Μια πρόκριση που έχει την υπογραφή του τερματοφύλακα Σαράνοφ με όλα αυτά που έκανε χθες αλλά χρήζει ιδιαίτερης μνείας και ο ''δικός μας'', Κώστας Προβυδάκης.

Ο 26χρονος κρητικός μπακ ήταν εκείνος που εκτέλεσε το κόρνερ και ο Τζανετόπουλος βρήκε δίχτυα και κάπως έτσι του χρεώθηκε η ασίστ του ''χρυσού'' γκολ.

Μια ιστορική στιγμή για την ομάδα της Φθιώτιδας αλλά και τον ίδιο τον Κώστα. Ένα παιδί χαμηλώνω τόνων, έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα παίζοντας για τις ακαδημίες του Ηροδότου ενώ με την ομάδα της Ν. Αλικαρνασσού ήρθε και η συμμετοχή του στην Β' Εθνική και έπειτα η μεταγραφή στον Εργοτέλη, πριν 3 χρόνια.

Δείτε το γκολ της Λαμίας:

Στους ''κιτρινόμαυρους'' έκανε μια γεμάτη σεζόν στη θέση του δεξιού μπακ, ο Γιώργος Πετράκης τον ήξερε από την κοινή πορεία των δύο στον Ερμή Ζωνιανών και κάπως έτσι το καλοκαίρι του 2020 βρέθηκε στην Superleague για την ομάδα της Λαμίας.

Συνολικά 38 ματς με την ομάδα της Φθιώτιδας για τον κρητικό μπακ, ο οποίος φέτος δεν αρκείται να παίζει στη θέση του δεξιού μπακ, φαίνεται ότι έχει αποδειχθεί ένα ''πολυεργαλείο'' στα χέρια του Γρηγορίου, με τον ίδιο να δικαιώνεται για την επιλογή του το καλοκαίρι του 2020 και φυσικά για την δουλειά που ξέρω ότι έχει κάνει για να φτάσει σε αυτό το επίπεδο.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.