Δημήτρης Σωτηρίου: Υπομονή και δικαίωση!

20:01 | 27/05/2019

Το νέο συμβόλαιο αποτελεί την επιβράβευση μιας μεγάλης προσπάθειας από τον 32χρονο τερματοφύλακα.

Ο Δημήτρης Σωτηρίου… άνοιξε το χορό των ανανεώσεων στον ΟΦΗ, αφού θα υπερασπίζεται για άλλα δύο χρόνια την εστία των «ασπρόμαυρων».

Και για τον έμπειρο πορτιέρε η επιμήκυνση της συνεργασίας του με τον ηρακλειώτικο σύλλογο είναι μία δικαίωση. Βάσει της εικόνας του οι υπογραφές μέχρι το 2021 αποτέλεσαν, επίσης, μια φυσική εξέλιξη των πραγμάτων.

Ο Σωτηρίου ξεκίνησε τη σεζόν ως δεύτερος, πίσω από τον Στρέζο. Και όταν κλήθηκε να φορέσει τα γάντια του βασικού εκείνος ανταποκρίθηκε.

Έδειξε τεράστια αγωνιστική και πνευματική ετοιμότητα, πραγματοποίησε σπουδαίες εμφανίσεις, σε μια κρίσιμη περίοδο για το σύνολο του Χάιμε Βέρα και ήταν εκ των πρωταγωνιστών της παραμονής.

Ο τερματοφύλακας από τη Φθιώτιδα περίμενε στωικά να φτάσει η δική του στιγμή. Και όταν κλήθηκε να υπερασπιστεί την εστία του ΟΦΗ, εμφανίστηκε απόλυτα προετοιμασμένος.Ήταν, έτσι, δεδομένο εξ’ αρχής πως οι άνθρωποι του Ομίλου θα έκαναν κίνηση για να τον διατηρήσουν στο δυναμικό του συλλόγου, «αμείβοντας» τον ουσιαστικά για τη συνολική του παρουσία.

Και οι φίλοι των «ασπρόμαυρων», βέβαια, αναγνώρισαν την προσφορά του και αυτό φάνηκε και μέσω της ψηφοφορίας του Capitano.gr, όπου ο Σωτηρίου πήρε από τον κόσμο… ψήφο εμπιστοσύνης και συγκέντρωσε το 44% των προτιμήσεων (πρώτος στη σχετική λίστα) για ν’ ανανεώσει τη συνεργασία του με τον ΟΦΗ.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ 

Σωτηρίου ο... πρώτος!

Τέλος ο Παπαστεριανός από τον ΟΦΗ

Ο Σωτηρίου, ο Νέιρα και οι χαμένοι του γκάλοπ...

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.