Ο Σωτηρίου, ο Νέιρα και οι χαμένοι του γκάλοπ...

11:34 | 27/05/2019

Τι προέκυψε από το γκάλοπ του Capitano.gr. Η... διαδικασία ανέδειξε νικητές και ηττημένους. Δείτε αναλυτικά.

Μεγάλη συμμετοχή είχε το γκάλοπ του Capitano.gr. Η... διαδικασία ανέδειξε νικητές και ηττημένους, όσον αφορά τις επιλογές των φίλων του ΟΦΗ που αφορούν τα συμβόλαια που θα... ανανέωναν αν ήταν εκείνοι πρόεδροι στην ομάδα τους. 

Περίπου 1300 ψήφισαν σε μια ''δύσκολη'' ημέρα λόγω εκλογών με τον Δημήτρη Σωτηρίου (44%) και τον Χουάν Νέιρα (24%) να αναδεικνύονται οι αγαπημένοι των φιλάθλων, αυτό που λέμε ''νικητές'' . Κυρίως, ο τερματοφύλακας της κρητικής ομάδας, με την ομολογουμένως πολύ καλή του παρουσία στον β' γύρο του πρωταθλήματος, πήρε ψήφο εμπιστοσύνης. Κάτι αντίστοιχο, με μικρότερο ποσοστό και ο Αργεντίνος Χουάν Νέιρα, του οποίο επίσης λήγει το συμβόλαιο του.

Αντίθετα, έως 2% έφτασε το ποσοστό ξεχωριστά των Κυριακίδη, Βουό, Παπαστεριανού, Παπάζογλου, Δερμιτζάκη και Κουτσιανικούλο. Σίγουρα, οι ''χαμένοι'' στις προτιμήσεις των όσων ψήφισαν. Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Capitano.gr, ο Μανώλης Παπαστεριανός αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν, ενώ απομένει να δούμε αν θα... συμφωνήσουν φίλαθλοι και διοίκηση στα υπόλοιπα ''ανοικτά'' μέτωπα. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τέλος ο Παπαστεριανός!

Φάκελος ΟΦΗ: Ποιοι μένουν ελεύθεροι

Φουλάρει ο ΟΦΗ: Ανανεώσεις, μεταγραφές και... ΒΑΚ

Γκάλοπ: Ψήφισε ποιος θέλεις να παραμείνει;

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.