Η «δίψα» του Φελίπε

20:49 | 23/05/2020

Πολλή δουλειά στο ΒΑΚ από τον Βραζιλιάνο του ΟΦΗ, που θέλει να επιστρέψει δριμύτερος.

Ο Φελίπε Φερέιρα είναι αποφασισμένος να κάνει δυναμικό come back στη δράση. Η τρέχουσα περίοδος κύλησε άσχημα για τον 22χρονο μεσοεπιθετικό του Ομίλου με αποκορύφωμα το σοβαρό τραυματισμό του στο εντός έδρας ματς κόντρα στη Λάρισα, την 1η Φεβρουαρίου.

Ο λατινοαμερικανός δείχνει πως επεξεργάστηκε πολύ καλά στο μυαλό του τη δύσκολη κατάσταση που βιώνει και η ατυχία που τον «χτύπησε» τον έχει πεισμώσει.

Σχεδόν τέσσερις μήνες μετά τη ρήξη πρόσθιου χιαστού στο αριστερό του γόνατο, ο Φερέιρα βρίσκεται στο σωστό «δρόμο» και η κατάσταση του βελτιώνεται καθημερινά.

Εν μέσω πανδημίας προπονούταν στο… φουλ και σε υψηλότερες εντάσεις από τους συμπαίκτες του, που είχαν περιοριστεί στις κατ’ οίκον προπονήσεις.

Ο νεαρός παίκτης πλέον πάτησε χορτάρι και ρίχνει πολύ ιδρώτα στο ΒΑΚ. Αυτό φαίνεται και από το γεγονός πως έχει αδυνατίσει αρκετά και είναι πιο «στεγνός» από ποτέ.

Το πρόγραμμα που ακολουθεί είναι πρωτοποριακό και στον ΟΦΗ είναι ικανοποιημένοι από την πορεία του τραυματισμού του.

Σημαντικό ρόλο στην ομαλή εξέλιξη της αποκατάστασης του παίζει και το στοιχείο της υπακοής. Ο Φερέιρα εκτελεί πιστά τις οδηγίες που λαμβάνει από το ιατρικό επιτελείο και τους φυσιοθεραπευτές και διαθέτει τεράστια «δίψα» για την επιστροφή.

Ο Βραζιαλιάνος εξτρέμ του ηρακλειώτικου συλλόγου δεν κρατιέται για την πλήρη επάνοδο του στους αγωνιστικούς χώρους.

Με έξτρα «όπλο» την εξαιρετική του ψυχολογία, έχει παρουσιάσει μεγάλη πρόοδο και ενδεχομένως να τεθεί στη διάθεση του Γιώργου Σίμου νωρίτερα από τις αρχικές προβλέψεις, παρόλο που κανένας στον ΟΦΗ δε θέλει να ρισκάρει με την περίπτωση του.

Ο Φερέιρα, άλλωστε, αποτελεί ένα σημαντικό «κεφάλαιο» για τον Όμιλο και το τεχνικό τιμ θέλει να τον συμπεριλάβει και πάλι στα πλάνα του μόνο όταν είναι απόλυτα έτοιμος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το πρωτοποριακό πρόγραμμα του Φερέιρα εν μέσω κορωνοϊού

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.