Η Δόξα του έκοψε τη φόρα...

19:05 | 15/04/2018

Ο ΟΦΗ ήταν καλός μόνο για ένα ημίχρονο, με την Δόξα να του σταματάει το σερί των 13ων συνεχόμενων νικών στο πρωτάθλημα - δίκαιο το τελικό 1-1 στη Δράμα, η κρητική ομάδα παρέμεινε στην κορυφή της Football league

Ο ΟΦΗ παραμένει μόνος πρώτος στο πρωτάθλημα της Football league παρά την ισοπαλία στην Δόξα Δράμας. Σε ένα παιχνίδι που ο ΟΦΗ είχε την ευκαιρία να φύγει νικητής, όμως το κακό β' μέρος και η χαμένη ευκαιρία στο 60' του Κουτσιανικούλη για δεύτερο γκολ έδωσαν την ευκαιρία στην Δόξα Δράμας να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας. Δίκαιο το τελικό 1-1 βάσει της εικόνας των δύο ομάδων.

Η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου ήταν εκείνη που ήλεγχε το ματς στο πρώτο ημίχρονο, παρά την κατοχή της μπάλας από την Δόξα Δράμας. Ευτήχησε να προηγθεί μόλις στο 7' με το ωραίο σουτ του Μαχαίρα, με τους γηπεδούχους να προσπαθούν αλλά να μην απειλούν ουσιαστικά την συμπαγή άμυνα του ΟΦΗ. Οι τραυματισμοί των Μαχαίρα και Βουό, αποσυντόνισαν την κρητική ομάδα η οποία πήγε στα αποδυτήρια με το υπέρ της 1-0.

Στην επανάληψη, η Δόξα ήταν πιο ''ζωηρή'' με την άμυνα του ΟΦΗ να παρουσιάζεται λιγότερο... σοβαρή. Ο ΟΦΗ έδωσε χώρο στην ομάδα του Νίκου Κωστένογλου, όμως στην κόντρα δημιουργούσε κινδύνους με σημαντικότερη ευκαιρία, εκείνη του Κουτσιανικούλη στο 60'. Ο έμπειρος χαφ έχασε την ευκαιρία για το 2-0 και έτσι στο 65' ο Κουσκουνάς σκόραρε έπειτα από μια αδράνεια της άμυνας της κρητικής ομάδας. Από κει και πέρα, μέχρι το φινάλε ο ΟΦΗ δεν αντέδρασε ουσιαστικά, παρά το γεγονός ότι ο Μάνος σε 2-3 περιπτώσεις είχε την ευκαιρία να απειλήσει, η γηπεδούχος ομάδα ''έψαξε'' περισσότερο το γκολ όμως χωρίς να χάσει  σημαντικές ευκαιρίες.

Θυμηθείτε το Live του Capitano.gr

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.