Η έκπληξη του Μπούση και οι ατάκες με τον κόσμο

20:57 | 09/03/2019

Η παρουσία του Μιχάλη Μπούση στο ξενοδοχείο του ΟΦΗ στην Αθήνα και το τετ α τετ με τον κόσμο.

Η παρουσία αντιπροσωπείας του συνδέσμου του ΟΦΗ στην Αθήνα στο ξενοδοχείο όπου έχει καταλύσει η αποστολή της ομάδας, δεν περιλάμβανε μόνο συζήτηση με τους ποδοσφαιριστές, αλλά και με τον Μιχάλη Μπούση.

Ο ισχυρός άνδρας του ΟΦΗ έκανε ευχάριστη έκπληξη στους ποδοσφαιριστές στο ξενοδοχείο με την επίσκεψή του και τη στήριξή του για ακόμα μία φορά. Αξίζει να σημειωθεί πως εκτός του κ.Μπούση στην Αθήνα βρίσκονται οι Γιάννης και Γιώργος Σαμαράς, ο Ηλίας Πουρσανίδης, ο Αντζελο Παλυβός και ο Λεωνίδας Παπαβασιλάκης.

«Προχώρα, μην ακούς κανέναν!»

Ο Μπούσης είχε την ευκαιρία να τα πει με την αντιπροσωπεία των οπαδών, οι οποίοι από την πλευρά τους ζήτησαν να συνεχιστεί το πλάνο και να μην ακουν κανένα: «Οσα ονειρευόμασταν μικροί για την ομάδα μας, ήρθατε εσείς για να τα κάνετε πραγματικότητα. Μην ακούτε κανέναν και εμείς είμαστε εδώ. Ολοι σας στηρίζουμε».

Ο Μιχάλης Μπούσης δεν έκρυψε τη συγκίνησή του για τα λόγια που άκουσε και την αγάπη που εκφράστηκε προς το πρόσωπό του, ενώ όλοι μαζί τόνισαν τη σημασία της νίκης στο κυριακάτικο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Η αποστολή του ΟΦΗ για τη Ριζούπολη

Τι ειπώθηκε ανάμεσα στους οπαδούς και τους παίκτες του ΟΦΗ

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.