Η επανεμφάνιση Σάμι, η επίθεση και το αύριο του Εργοτέλη

SMS
20:47 | 09/05/2022

Η επανεμφάνιση του Μάγκεντ Σάμι και η επίθεση στον Γιώργο Τουτζάρη φαίνεται πως έχουν τη σημασία τους.

Η αλήθεια είναι πως ο Αιγύπτιος ιδιοκτήτης του Εργοτέλη είχε "εξαφανιστεί" εδώ και αρκετό καιρό και ήταν εύλογη η ανησυχία των φιλάθλων της ομάδας, ειδικά μετά την αποχώρηση του Γιώργου Τουτζάρη, αλλά και τις δηλώσεις του σε διάφορες συνεντεύξεις του σχετικά με τον Σάμι και τις προθέσεις του.

Από το πρωί της Δευτέρας ο Μάγκεντ Σάμι επανήλθε στο προσκήνιο με αναρτήσεις στα social media. Η δυναμική ήταν αυτή το μεσημέρι της Δευτέρας όταν επιτέθηκε στον πρώην πλέον γενικό διευθυντή του συλλόγου αποκαλώντας τον δειλό. Παράλληλα, όμως, έδωσε το στίγμα της δικής του παρουσίας στο αύριο του Εργοτέλη. Χαρακτηριστική είναι η ατάκα του στο τελευταίο μήνυμά του: "Μπορεί να μην είμαι εκεί, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν με νοιάζει ή ότι λείπω εντελώς! Ο σύλλογός μας δεν μένει ακέφαλος".

Θυμίζουμε πως ο Γιώργος Τουτζάρης, ο οποίος θα συνεχίσει στην Κηφισιά, δέχθηκε "επίθεση" και από τον Γιώργο Βρέντζο μέσω των social media.

Ο Αιγύπτιος δείχνει για πρώτη φορά μετά από καιρό μία δυναμική παρουσία σε μία περίοδο που ο οργανισμός του Εργοτέλη το χρειάζεται, την ώρα που τα μαύρα σύννεφα μαζεύονται. Βέβαια, από τα λόγια μέχρι τις πράξεις η απόσταση είναι μεγάλη και μένει πλέον να δούμε τις κινήσεις του Σάμι το επόμενο διάστημα. Το ευχαριστώ, πάντως, στον Μανώλη Σεβαστάκη (o oποίος μαζί με τον Ερασιτέχνη "σηκώνουν" αυτή την περίοδο τα βάρη των "κιτρινόμαυρων") έχει τη δική του ξεχωριστή σημασία, ενώ ξεχωριστή σημασία έχει και το επιμύθιο του μηνύματός του: "Έρχονται καλύτερες μέρες".

Το δεδομένο είναι πως μετά από μία μακρά περίοδο σιωπής και την ώρα που ο Τουτζάρης είχε τραβήξει πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας, ακούστηκε και η άλλη πλευρά. Αυτή του Αιγύπτιου. Το δεδομένο, επίσης, είναι πως ο Εργοτέλης δεν χρειάζεται να γίνει... reality show και είναι η επιτακτική ανάγκη να βρεθούν λύσεις και να βγει ο σύλλογος από το αδιέξοδο. Ο κόσμος του Εργοτέλη δεν έχει ανάγκη από αναρτήσεις, έχει ανάγκη από ιδιοκτήτη που θα είναι παρών. Ο Σάμι οφείλει να αναλάβει και τις δικές του, σοβαρότατες, ευθύνες και να βγει μπροστά πιο ενεργά.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.