Ο Σάμι μιλάει για προδοσία και «φωτογραφίζει» τον Τουτζάρη

SMS
10:16 | 09/05/2022

Τι έγραψε ο Αιγύπτιος επιχειρηματίας, ο οποίος παραμένει άφαντος από τα κοινά του Εργοτέλη

''Εξαφανισμένος'' από τα κοινά του Εργοτέλη παραμένει ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Μάγκεντ Σάμι ο οποίος όπως μετέδωσε στα μέσα Μαρτίου το Capitano.gr, αναμένεται να αποχωρήσει από την ΠΑΕ.

Ήδη, ο Γιώργος Τουτζάρης αποτελεί και επίσημα παρελθόν καθώς ανακοινώθηκε από την Κηφισιά, οι υποχρεώσεις είναι μεγάλες, με τον Αιγύπτιο επιχειρηματία να μην δείχνει διάθεση να τις καλύψει. Μάλιστα, φαίνεται ότι και οι σχέσεις των δύο ανδρών να έχουν διαταραχθεί με τον πρώην Γενικό Διευθυντή της ''κιτρινόμαυρης'' ΠΑΕ να δηλώσει σε συνέντευξη του στον Athletic Radio 104,2 μεταξύ άλλων ότι ''νιώθει πικρία από τον Σάμι''.

Με ανάρτηση του ο Αιγύπτιος επιχειρηματίας έγραψε πριν λίγες ώρες: «Οι χειρότεροι άνθρωποι στη ζωή μας… είναι αυτοί που μπήκαν από την πόρτα της εμπιστοσύνης και βγήκαν από την πόρτα της προδοσίας», με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι η ανάρτηση του έχει άμεση σχέση με τον Γιώργο Τουτζάρη, τις πρόσφατες αναφορές του αλλά και τον τρόπο με τον οποίο έφυγε από την κρητική ομάδα.

Έτσι, αυτό που αποτυπώνεται τις κρίσιμες στιγμές που βιώνει ο σύλλογος, και συμβαίνει για ακόμα μια φορά, είναι ότι εκείνοι που έπρεπε να λαμβάνουν σοβαρές αποφάσεις αρκούνται σε συνεντεύξεις, αναρτήσεις και ανούσιες αντιπαραθέσεις χωρίς νόημα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Οριστικό: Ο Τουτζάρης επιβεβαίωσε το Capitano και αποχωρεί από τον Εργοτέλη

Oι δηλώσεις Βρέντζου στο Capitano.gr μετά το δημοσίευμα για Σάμι - Τουτζάρη

Alternatives: «Να μιλήσει ο Σάμι, η αποσταθεροποίηση της ομάδας δεν πρέπει να συνεχιστεί άλλο»

Xάος στον Εργοτέλη: Κίνδυνος αφαίρεσης βαθμών, άφαντος ο Σάμι!

«Διοικητικά ανεπαρκής ο Τουτζάρης»

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.