Η επιστολή των τριών για την αγωγή

14:08 | 07/03/2019

Τι υποστηρίζουν Αλετράς, Ζερβάκης και Γουρνιεζάκης για το θέμα της αγωγής κατά ΟΦΗ, Μπούση, Πουρσανίδη.

Με επιστολή τους στα ΜΜΕ, οι Αλετράς, Γουρνιεζάκης, Ζερβάκης αναφέρονται στο θέμα που προέκυψε με την αγωγή κατά της ΠΑΕ, του Μπούση και του Πουρσανίδη.

Αναλυτικά η επιστολή:

Αγαπητοί Ομιλίτες, με μεγάλη μας έκπληξη πληροφορηθήκαμε χθες από ΜΜΕ, ότι είμαστε μάρτυρες κατηγορίας σε υπόθεση μεταξύ της ΠΑΕ ΟΦΗ και της εταιρείας Μ&Μ Έργα Πρασίνου.

Για την αποκατάσταση της αλήθειας δηλώνουμε ότι:

Από τις 13 Σεπτεμβρίου 2018, για το συγκεκριμένο θέμα, όπως και για μια σειρά άλλων θεμάτων, αρμόδιος ήταν ο τότε εκτελεστικός διευθυντής της ομάδας μας κ. Ηλίας Πουρσανίδης ο οποίος είχε αναλάβει αποκλειστικά τις διαπραγματεύσεις με τη συγκεκριμένη εταιρεία, έως και την τυπική μας αποχώρηση στις 10 Οκτωβρίου 2018.

Γύρω στα τέλη Νοεμβρίου ο εκπρόσωπος της εταιρείας Μ&Μ κ. Μαλλιωτάκης επικοινώνησε μαζί μας, κάνοντας το ερώτημα αν είμαστε σε θέση να επιβεβαιώσουμε τις εργασίες που έχει κάνει στο γήπεδο μας και στο ΒΑΚ. Η απάντησή μας ήταν θετική. Ποιος άλλωστε μπορεί να το αρνηθεί.

Όμως, ποτέ δεν δηλώσαμε ή υπογράψαμε ή υποσχεθήκαμε σε κάποιον ότι θα παραβρεθούμε ως απλοί μάρτυρες – πόσο μάλλον ως μάρτυρες κατηγορίας – σε οποιαδήποτε δικαστική διαμάχη. Δεν ήταν και δεν είναι στις προθέσεις μας να βρεθούμε απέναντι στην αγαπημένη μας ομάδα.

Με εκτίμηση,

Αλετράς Γιώργος

Γουρνιεζάκης Μανόλης

Ζερβάκης Κώστας  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΟΦΗ εναντίον... ΟΦΗ

Δεν πίστευαν στα μάτια τους στον ΟΦΗ με την αγωγή!

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.