Η επιστροφή του Σίμου στο «Αλκαζάρ»

SMS

Ο Γιώργος Σίμος επιστρέφει στο Αλκαζάρ 14,5 χρόνια μετά, από την θέση του αντιπάλου (και του προπονητή!) - Πέρσι, βλέπετε, έδρα της ομάδας του Κάμπου ήταν το «AEL FC Arena».

Εξάταπα και σορτσάκι φορούσε την τελευταία φορά που πάτησε το γρασίδι του ιστορικού γηπέδου της Λάρισας, κι ήταν και στην μεριά των... οικοδεσποτών: Τη σεζόν 2005-2006 ο παλαίμαχος αμυντικός έκανε 17 συμμετοχές στην Σούπερ Λιγκ (τότε Α’ Εθνική), καβάλα... στ’ αλογάκι!

Το... καμτσίκι το κρατούσε απ’ την προηγούμενη χρονιά (2004-2005) ο Γιώργος Δώνης, που επανέφερε το “βυσσινί” τρένο στις ράγες της μεγάλης κατηγορίας, στην παρθενική προπονητική του παρουσία στα “σαλόνια” του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Σε συνέχεια του χθεσινού σημειώματος, και για να μείνουμε στο ιντριγκαδόρικο παιχνίδι των συμπτώσεων, εκείνη την εποχή ο συντοπίτης του Γιώργου Σίμου και νυν προπονητής της ΑΕΛ Γιάννης Τάτσης έβγαζε το “ψωμί” του στη γενέτειρά του: Στο ακροτελεύτιο πέρασμά του – ως ποδοσφαιριστής - από τους Ζωσιμάδες, στην προεδρία του ΠΑΣ Γιάννινα βρισκόταν ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος σήμερα είναι ...αφεντικό της Λάρισας! Δεν έτυχε, πέτυχε!

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.