Ο ΟΦΗ «διάβασε» τον Άρη

11:01 | 23/08/2019

Ο ΟΦΗ αντιμετωπίζει τον Άρη, ο οποίος είναι πιο έτοιμος, αλλά έχει και συγκεκριμένα τρωτά σημεία.

Στον ΟΦΗ είναι πλέον απόλυτα προσηλωμένοι στον εκτός έδρας αγώνα της πρεμιέρας απέναντι στους «κιτρινόμαυρους».

Η Super League 1 αρχίζει και το ζητούμενο φυσικά για το σύνολο του Γιώργου Σίμου είναι μια καλή εκκίνηση στο πρωτάθλημα το βράδυ του Σαββάτου (24/08).

Το πρώτο «εμπόδιο», βέβαια, για τον ηρακλειώτικο σύλλογο είναι αρκετά δύσκολο, αφού οι Θεσσαλονικείς, ιδιαίτερα στην έδρα τους, παρουσιάζονται πολύ δυνατοί.

Παρόλα αυτά ο στόχος είναι ξεκάθαρος για τους «ασπρόμαυρους». Στον ΟΦΗ θέλουν να ολοκληρώσουν με επιτυχία την αποστολή τους απέναντι σ’ έναν αντικειμενικά πιο έτοιμο αντίπαλο.

Το συγκρότημα του Παντελίδη, δηλαδή, είναι πιο μπροστά από τον Όμιλο, αφού έχει ήδη δώσει τέσσερα παιχνίδια για το Europa League.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης μπήκε νωρίτερα στην καινούργια σεζόν, έχει αγωνιστικό ρυθμό και αγωνιστική ψυχολογία, στοιχείο που της δίνει ένα πλεονέκτημα έναντι του ΟΦΗ.

Στην αντίπερα όχθη, βέβαια, οι ευρωπαϊκές υποχρεώσεις του Άρη είχαν και τη θετική πλευρά για τους «ασπρόμαυρους». Και αυτό επειδή έδωσαν τη δυνατότητα στον 41χρονο τεχνικό να «διαβάσει» καλύτερα τον αντίπαλο.

Είναι γεγονός πως ο νεαρός προπονητής έχει πλέον αποκτήσει μια σφαιρική εικόνα για τους «κιτρινόμαυρους». Για τα συν και για τα πλην τους. Γιατί άλλο φιλικά και άλλο επίσημα παιχνίδια και ιδιαίτερα τόσο σημαντικά, όπως αυτά του Europa League, όπου δε γίνεται να… κρύψεις πράγματα.

Πέρα, βέβαια, από τα παραπάνω, τέτοιου είδους αναμετρήσεις χρειάζονται πάθος, καρδιά και απόλυτη συγκέντρωση.

Το «Κλεάνθης Βικελίδης» αποτελεί μία από τις πιο «καυτές» έδρες του πρωταθλήματος, που λόγω και πρεμιέρας θα είναι ακόμη πιο δύσκολη.

Και στον ΟΦΗ γνωρίζουν καλά ότι για να επιστρέψουν στη βάση τους μ’ ένα ή και περισσότερους βαθμούς οφείλουν να μείνουν προσηλωμένοι στο πλάνο τους καθ’ όλη τη διάρκεια της συνάντησης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ 

Γιατί έμεινε εκτός ο Φερέιρα

Πρώτη αποστολή με μία έκπληξη

Σωτηρίου: «Για ένα θετικό αποτέλεσμα»

 

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.