Η Φίτεσε, ο Γιοχού και οι επόμενες μεταγραφές

ΟΦΗ

Ο Γιοχού θα είναι η επόμενη μεταγραφή, αναμένεται η ενίσχυση στις άλλες θέσεις και απόψε το πρόγραμμα έχει φιλικό.

Το τρίτο φιλικό επί ολλανδικού εδάφους θα δώσει απόψε στις 20:00 (Cosmote Sport) ο ΟΦΗ. Αντίπαλος η Φίτεσε, μία ομάδα που συνδέεται με την Κρητική ομάδα λόγω της μεταγραφής εκεί του Νίκου Μαχλά και της ιστορίας που έγραψε με τη φανέλα της το κοπέλι του Ομίλου.

Για τον Νιόπλια θα είναι ακόμα μία ευκαιρία να δει εν δράσει την ομάδα του και να τεστάρει δυνάμεις και εντάσεις σε μία δυνατή φιλική αναμέτρηση. Ο ΟΦΗ βρίσκεται σε φάση προετοιμασίας και επί της ουσίας τώρα "χτίζει" τη φυσική του κατάσταση, ενώ απέναντι θα έχει μία πανέτοιμη ομάδα, σε σαφώς πιο έτοιμο επίπεδο.

Την ίδια ώρα ο Γιοχού βρίσκεται στην Ολλανδία και θα περάσει τα ιατρικά και αν όλα πάνε καλά σήμερα ή το αργότερο αύριο θα ανακοινωθεί από την ΠΑΕ. Ο 30χρονος Γάλλο στόπερ θα είναι η δεύτερη ενίσχυση του ΟΦΗ αυτό το καλοκαίρι και η τελευταία όσον αφορά στο κέντρο της άμυνας. Όχι, όμως, για την άμυνα γενικότερα, αφού ο ΟΦΗ αναμένεται να αποκτήσει δεξί και αριστερό μπακ.

Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον, φυσικά, επικεντρώνεται σε δύο θέσεις. Εξτρέμ και επιθετικός, εκεί δηλαδή που εντοπίζεται το μεγαλύτερο πρόβλημα για την Κρητική ομάδα.

Αυτό που μένει να δούμε είναι αν ο Όμιλος θα κάνει άλλη μεταγραφή πριν από την αναχώρηση για το Ηράκλειο. Την Παρασκευή είναι το τελευταίο φιλικό και το Σάββατο η αποστολή θα επιστρέψει στη βάση της. Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση θα είναι το τουρνουά του Βόλου στο Πανθεσσαλικό, το οποίο θα είναι η πρόβα τζενεράλε πριν από την πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Το θέμα είναι αν στον Βόλο ο ΟΦΗ θα έχει τελειώσει με τις μεταγραφές.

Θυμίζουμε πως η ομάδα του Νιόπλια ξεκινάει το πρωτάθλημα στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο. Μπορείτε να δείτε εδώ ολόκληρο το πρόγραμμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Scout Report: O Γιοχού «δείχνει» τρεις στόπερ!

Στην Ολλανδία ο Γιοχού - ανακοινώνεται από τον ΟΦΗ

Μπούσης: «Εύχομαι φέτος να μπούμε εξάδα, γεννήθηκα νικητής»

Το πρόγραμμα του ΟΦΗ στη Super League


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.