Η φουλ επίθεση φέρνει τη σωτηρία;

SMS
21:20 | 26/02/2019

Ο Βέρα θέλει φουλ επίθεση, όμως έτσι η σωτηρία εξασφαλίζεται;

Ο Χιλιανός τεχνικός του ΟΦΗ στις δηλώσεις του μετά το ματς με τον Ολυμπιακό αποκάλυψε τα «θέλω» του, αναφορικά με τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας του. Καλό το επιθετικό στυλ και η συγκεκριμένη φιλοσοφία, αφού ανεβάζει το θέαμα, ωστόσο στην όλη υπόθεση υπάρχει και το «αλλά».

Θα καταφέρει, δηλαδή, ο Όμιλος μέσα από το επιθετικό ποδόσφαιρο να κρατηθεί στη Super League; Τον Ιανουάριο έγιναν προσθήκες που βοηθάνε σίγουρα τους «ασπρόμαυρους» να παίξουν πιο ανοιχτά, όμως αυτό αρκεί για να τα καταφέρουν;

Ο Βέρα έχει εξετάσει όλες τις παραμέτρους; Ή δεν αποτύπωσε, όπως ακριβώς θα ήθελε, λόγω και της γλώσσας, τις σκέψεις του; Γιατί πολύ απλά ο ηρακλειώτικος σύλλογος δεν πληροί σε κάθε περίπτωση τις προϋποθέσεις για να αποδώσει ποδόσφαιρο κατοχής και κυριαρχίας.

Βάσει υλικού και αντιπάλου πορεύεσαι… Ο ΟΦΗ μέχρι τώρα παρουσιάζει προβλήματα στην εκτέλεση του συγκεκριμένου πλάνου. Από τη μια δε σκοράρει και από την άλλη δεν υπάρχει καλή ισορροπία στις γραμμές και δέχεται εύκολα φάσεις. Και γενικότερα το ρίσκο ενός τέτοιου εγχειρήματος είναι τεράστιο.

Ιδιαίτερα στην παρούσα φάση, όπου η αντίστροφή μέτρηση για το τέλος της σεζόν έχει αρχίσει και ο ΟΦΗ βρίσκεται με την… πλάτη στον τοίχο. 

Ο Βέρα νιώθει, πάντως, σίγουρος πως η φουλ επίθεση θα φέρει την πολυπόθητη σωτηρία για το συγκρότημα του. Ευχή όλων να επιβεβαιωθεί για να μην βρουν άπαντες παρηγοριά στο «τουλάχιστον πήγε χορτάτος…».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Φάκελος αναδιάρθρωση: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε

Η θέση της ΠΑΕ ΟΦΗ για την αναδιάρθρωση

Δεν προπονήθηκε ο Ναμπί, ανησυχία ενόψει ΑΕΛ

Σε ποια ματς θα απουσιάσουν Κοροβέσης και Νέιρα

Χαμός στην «ουρά»: Το πρόγραμμα του ΟΦΗ και των άλλων

Αναδιάρθρωση: Τι σημαίνει η θέση του ΟΦΗ

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.