Η ήττα στον Βόλο φέρνει νίκη για τον ΟΦΗ την Κυριακή

SMS
20:59 | 27/09/2019

Το «σημάδι» που δίνει τους τρεις βαθμούς στον Όμιλο.

Ο ΟΦΗ υποδέχεται την Κυριακή (29/09) τον Αστέρα Τρίπολης στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Super League 1 και έχει ως μοναδικό ζητούμενο την επιστροφή του στις επιτυχίες.

Οι «ασπρόμαυροι» θέλουν να παρουσιάσουν καλό «πρόσωπο» και να πάρουν τους τρεις βαθμούς απέναντι σ’ ένα επικίνδυνο αντίπαλο, που διαθέτει ποιότητα και θέλει προσοχή.

Ο ηρακλειώτικος σύλλογος σε γενικές γραμμές δεν ξεπερνάει εύκολα το «εμπόδιο» των Αρκάδων, ούτε όταν αγωνίζεται στο «σπίτι» του.

Σε σύνολο, δηλαδή, 8 εντός έδρας αναμετρήσεων σε επίπεδο πρώτης και δεύτερης κατηγορίας, ο ΟΦΗ έχει 3 νίκες, ο Αστέρας 2, ενώ 3 συναντήσεις έχουν τελειώσει ισόπαλες.

Υπάρχει, βέβαια, ένας οιωνός, ο οποίος μπορεί να ερμηνευτεί θετικά για την ομάδα του Σίμου, στην προσπάθεια της για το «τρίποντο».

Συγκεκριμένα, τις τρεις προηγούμενες φορές που ο ΟΦΗ κέρδισε στο Ηράκλειο τους «κυανοκίτρινους» για το πρωτάθλημα, δεν είχε νικήσει το προηγούμενο παιχνίδι του, το οποίο έδινε πάντα ως φιλοξενούμενος.

Την περίοδο 1962-63 ήρθε 1-1 με τον Όμιλο Καλαμάτας πριν συντρίψει 6-0 τους Πελοποννήσιους.

Τη σεζόν 2011-12 έχασε 3-1 από τον Παναθηναϊκό και έπειτα επιβλήθηκε 3-0 του Αστέρα. Το 2012-13, τέλος, ηττήθηκε 3-2 από τον Ατρόμητο και μετά κέρδισε 2-0.

Οι «ασπρόμαυροι», έτσι, φέτος προέρχονται από το εις βάρος τους 1-0 στον Βόλο και την Κυριακή (29/09) καλούνται να συνεχίσουν αυτή την παράδοση. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Σίμος για Αστέρα και Σασί

Απρόοπτο πριν τον Αστέρα για τον ΟΦΗ

Αργεί η επιστροφή του Φερέιρα

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.