Αργεί η επιστροφή Φερέιρα

08:02 | 27/09/2019

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός του ΟΦΗ δεν θα υποβληθεί σε επέμβαση, ωστόσο θα μείνει για μερικές ακόμη εβδομάδες εκτός δράσης.

Ο τραυματισμός του Φελίπε Σόουζα Φερέιρα σε κοιλιακούς-προσαγωγούς ταλαιπωρεί τον Όμιλο από το ξεκίνημα της περιόδου και φαίνεται πως θα συνεχίσει να τον ταλαιπωρεί για ένα σημαντικό διάστημα ακόμη.

Στον ηρακλειώτικο σύλλογο αποφάσισαν να μην περάσει την πόρτα του χειρουργείου ο 21χρονος ποδοσφαιριστής, αν και υπήρξαν αυτές οι σκέψεις.

Ο νεαρός παίκτης δεν έχει προς το παρόν καταφέρει να κάνει ντεμπούτο στη φετινή σεζόν και εδώ και περίπου ένα μήνα βρίσκεται στα… πιτς.

Την περίοδο αυτή υποβάλλεται σε εντατικές θεραπείες, προκειμένου να καταπολεμήσει το πρόβλημα του και να υποχωρήσουν οι ενοχλήσεις.

Ακριβές χρονοδιάγραμμα επιστροφής δεν μπορεί να μπει. Βάσει, έτσι, ανάλογων περιπτώσεων, ο Φερέιρα θέλει τουλάχιστον άλλες 15 ημέρες για να πατήσει χορτάρι. Και από το σημείο εκείνο και μετά είναι πιθανό να χρειαστούν άλλες τόσες για να γυμναστεί σε φουλ ρυθμούς με την υπόλοιπη ομάδα.

Ο λατινοαμερικανός, δηλαδή, θα παραμείνει μακριά από τη δράση για τουλάχιστον ακόμη ένα μήνα.

Στον ΟΦΗ χειρίζονται φυσικά με τεράστια προσοχή το πρόβλημα του, καθώς δε θέλουν να ρισκάρουν το ενδεχόμενο μιας υποτροπής.

Ο συγκεκριμένος τραυματισμός είναι «πονηρός» και απαιτούνται τα κατάλληλα «βήματα», ώστε ο Φερέιρα να τεθεί ξανά στη διάθεση του Γιώργου Σίμου όντας απόλυτα έτοιμος.

Ο Βραζιλιάνος, άλλωστε,  αποτελεί μια σημαντική επένδυση για την ομάδα του Ηρακλείου, άπαντες πιστεύουν στις δυνατότητες του, οπότε κανείς δεν επιθυμεί να βιαστεί, αφού κάτι τέτοιο «εγκυμονεί» κινδύνους και αυξάνει τις πιθανότητες να χειροτερέψει η κατάσταση του.

Και ο Φερέιρα, βέβαια, από την πλευρά του, είναι «σκασμένος» για την «περιπέτεια» αυτή και «διψάει» για να παίξει πάλι μπάλα.

Ακολουθεί κατά γράμμα τις εντολές του ιατρικού επιτελείου για να μπορέσει να γυρίσει σε ιδανικό επίπεδο, έχοντας αφήσει πίσω του μια και καλή το πρόβλημα του. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σκέψεις για χειρουργείο στον Φερέιρα

Όλοι μέσα με Αστέρα

Η αξία των παικτών του ΟΦΗ στο νέο FM

Ο ΟΦΗ να κάνει τη δουλειά του

Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.