H ήττα της Μακάμπι και το σχόλιο του Δώνη για το πέναλτι

09:18 | 23/09/2020

Πάλεψε με νύχια και με δόντια με μισή ομάδα η Μακάμπι του Δώνη, αλλά η Σάλτσμπουργκ πήρε τη νίκη με 2-1 και μαζί προβάδισμα για την πρόκριση στους ομίλους του Champions League.

Από τη στιγμή που η Μακάμπι Τελ Αβίβ πέρασε την Ντιναμό Μπρεστ ήξερε πως το έργο της απέναντι στη Σάλτσμπουργκ θα είναι εξαιρετικά δύσκολο. Ωστόσο, μετά τα 7 κρούσματα κορωνοϊού σε ποδοσφαιριστές της ομάδας, 3 εκ των οποίων βασικότατοι στα σχέδια του, άπαντες είχαν καταδικασμένη την ομάδα του Ισραήλ.

Πάντως Μακάμπι του Γιώργου Δώνη πάλεψε το παιχνίδι, βρέθηκε να προηγείται με 1-0 στο ημίχρονο και παρότι οι Αυστριακοί έκαναν την ανατροπή μέσα σε 12 λεπτά στο δεύτερο μέρος, πίεσε μέχρι το τέλος και έχασε ευκαιρίες για την ισοφάριση. Η Σάλτσμπουργκ, ωστόσο, κράτησε το υπέρ της 2-1 και πήρε ισχυρό προβάδισμα για πρόκριση στους ομίλους του Champions League.

Μ την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Σεκού Κοϊτά, που μόλις είχε περάσει ως αλλαγή στον αγωνιστικό χώρο, με ωραία κίνηση από δεξιά και έξυπνη τοποθέτηση του σώματός του κέρδισε το πέναλτι. Ο Ούγγρος Ντομινίκ Σομποσλάι ανέλαβε την εκτέλεσε και ισοφάρισε στο 49’. Μια φάση που έφερε αντιδράσεις στην Μακάμπι, για την οποία μίλησε ο Γιώργος Δώνης στην συνέντευξη τύπου:


Tα αποτελέσματα της βραδιάς:

Κράσνοντας - ΠΑΟΚ 2-1

Μακάμπι Τελ Αβίβ - Σάλτσμπουργκ 1-2

Σλάβια Πράγας - Μίντιλαντ 0-0


Δείτε γκολ και φάσεις από την αναμέτρηση

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.