Η Κ17 του ΟΦΗ κέρδισε με...4αρα τον Παναθηναϊκό!

16:23 | 10/10/2021

Τη νίκη με σκορ 4-2 πήρε η Κ17 του ΟΦΗ επί της αντίστοιχης του Παναθηναϊκού, σε αναμέτρηση που διεξήχθη το μεσημέρι της Κυριακής στο γήπεδο του Ατσαλένιου, για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League K17.

Η Κ17 του ΟΦΗ μπήκε δυνατά στο α’ ημίχρονο και δημιούργησε προϋποθέσεις για γκολ, κάτι που τελικά έγινε στο 26’ με τον Φαϊτάκη, ενώ στο 43’ ο Κώττης με κοντινή κεφαλιά, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ, έκανε το 2-0.

Παρά το καλό ξεκίνημα του ΟΦΗ και στο β’ ημίχρονο, ο Παναθηναϊκός μείωσε σε 2-1 στο 65’ με τον Γεωργουλάκη, ο οποίος λίγα λεπτά αργότερα πέτυχε και δεύτερο γκολ, ισοφαρίζοντας σε 2-2. Στο 88’ ο Τακάκης με κεφαλιά έδωσε ξανά το προβάδισμα στους γηπεδούχους, ενώ στις καθυστερήσεις ο Φαϊτάκης ήταν εύστοχος από την «άσπρη βούλα» για το τελικό 4-2.

Συνθέσεις των ομάδων

ΟΦΗ: Μαθιουδάκης, Καρανδινός (72’ Τακάκης), Σαντοριναίος, Κώττης, Χότζα, Κουτσουπιάς (65’ Μακράκης), Ζαχαριουδάκης, Τζεβαμπινάς (72’ Βιδιαδάκης), Φανουράκης (78’ Μπλίντο), Φαϊτάκης, Μάρα (46’ Κλάδος).

Παναθηναϊκός: Παπανικολόπουλος, Κοκκάκης, Διαμαντής, Πιτσώτης, Φικάι, Νικολετόπουλος, Νότας, Λιατίφης, Ναλιτζής, Ορμενάϊ, Τόμπρας.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.