Η κακοκαιρία έβαλε «στοπ» σε φιλικά στην Κρήτη

SMS
13:21 | 15/10/2022

Aναβλήθηκαν τα φιλικά των Νέων Αλμυρου με Εργοτέλη, του Γιούχτα με τον Ηρόδοτο και των Χανίων με την Επισκοπή, μεταξύ άλλων

Aρκετά ήταν τα προγραμματισμένα φιλικά στα γήπεδα της Κρήτης, σήμερα Σάββατο. Τα περισσότερα έχουν ακυρωθεί λόγω της φονικής κακοκαιρίας στο Ηράκλειο και την Ανατολική Κρήτη. Το φιλικό της Αναπτυξιακής των Νέων Αλμυρού με τον Εργοτέλη ματαιώθηκε, το ίδιο αναμένετια να γίνει και στο Νέοι Αλμυροί - Μινωική, ενώ δεν θα γίνει και το φιλικό Ηρόδοτος - Γιούχτας, όπως κα το Χανιά - Επισκοπή.

Σύμφωνα και με τις μετεωορολγικές προβλέψεις, πάντως, μοιάζει πολύ δύσκολο σήμερα να διεξαχθούν αναμετρήσεις.

Θυμίζουμε ότι δεν θα διεξαχθούν αγώνες μπάσκετ στο νησί το διήμερο, με βάση τα όσα ανακοίνωσε η ΕΚΑΣΚ.

Η επίσημη ενημέρωση της ομάδας των Χανίων:

Η ΠΑΕ Χανιά ανακοινώνει ότι το φιλικό με την Επισκοπή που ήταν προγραμματισμένο για σήμερα Σάββατο 15/10 στο γήπεδο Περιβολίων, αναβάλλεται.

Οι άσχημες καιρικές συνθήκες που επικρατούν από σήμερα το πρωί στην πόλη των Χανίων δεν επιτρέπουν την ομαλή διεξαγωγή του και ως εκ τούτου οι δυο ομάδες αποφάσισαν από κοινού να μεταφέρουν την αναμέτρηση σε άλλη ημερομηνία, η οποία θα ανακοινωθεί τις προσεχείς ημέρες.

Το επόμενο φιλικό παιχνίδι για την ομάδα μας θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τετάρτη 19 Οκτωβρίου. Το νέο τεστ προετοιμασίας θα είναι με αντίπαλο μια άλλη κρητική ομάδα της Σούπερ Λιγκ 2, τον ΟΦ Ιεράπετρας ο οποίος το τελευταίο διάστημα πραγματοποιεί προπονήσεις στις εγκαταστάσεις του Μάλεμε στα Χανιά.

Το φιλικό της Τετάρτης (19/10) θα διεξαχθεί στο γήπεδο των Περιβολίων, με ώρα έναρξης τις 16:00.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΕΚΑΣΚ: Αναβολή σε όλα τα ματς του Σαββάτου

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.