Η «καμπάνα»… ήχησε δυνατά για τον πάτερ Μιχάλη

SMS
08:04 | 15/03/2019

Ο πάτερ Μιχάλης Τουτουδάκης δεν μπορεί να… χωνέψει τη σκληρή ποινή που του επιβλήθηκε

Ο προπονητής των Κουνάβων τιμωρήθηκε βαριά από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣΗ για τα αναγραφόμενα στο φύλλο αγώνα του ματς με το Ίνι. «Αυτή η τιμωρία πάνω απ’ όλα με προσβάλλει ως άνθρωπο», τόνισε στην χθεσινή του συνέντευξη στο Capitano.gr. Ο πάτερ Μιχάλης Τουτουδάκης, θα δίνει, επομένως, μέχρι το τέλος της σεζόν πλέον τις οδηγίες στους παίκτες του εκτός αγωνιστικών χώρων, καθώς έχει τη σχετική απαγόρευση για είσοδο στα γήπεδα για τους επόμενους τέσσερις μήνες.

Η πίκρα του είναι τεράστια, όχι μόνο για το γεγονός πως είναι ένας άνθρωπος της Εκκλησίας, αλλά και γιατί, όπως υποστηρίζει, η πρόθεση του ήταν να ηρεμήσει και σε καμία περίπτωση να οξύνει τα πνεύματα, όταν τα πράγματα έδειχναν να ξεφεύγουν, αφού οι τόνοι είχαν ανέβει.

Απέναντι στο συγκρότημα του, εξάλλου, ήταν η ομάδα που αγωνίστηκε τα δύο τελευταία χρόνια και από την οποία «κρέμασε» τα γάντια του. Εκείνο, βέβαια, που πείραξε περισσότερο τον πάτερ Μιχάλη ήταν πως ποτέ κατά τη διάρκεια της ποδοσφαιρικής του πορείας δεν είχε αποβληθεί με ανάλογο τρόπο. Για αψιμαχίες, δηλαδή, εντάσεις ή εξύβριση.

Ο τεχνικός των Κουνάβων, βέβαια, σέβεται την απόφαση και την αποδίδει σε κακή εκτίμηση της κατάστασης από τους διαιτητές της συνάντησης.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τι δήλωσε στο Capitano.gr ο Πάτερ Μιχάλης Τουτουδάκης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.