H «καραντίνα» του Ιατρούδη, οι «μνηστήρες» και η επόμενη μέρα

SMS

Ο Γιάννης Ιατρούδης εδώ και λίγα 24ωρα βρίσκεται στην Κρήτη μετά την θητεία του στην Ολλανδία και την Φόλενταμ

Ήταν 7 του Αυγούστου, όταν η ΑΕΚ ανακοίνωνε την απόκτηση του Γιάννη Ιατρούδη. Ο 21χρονος - τότε - επιθετικός εξαργύρωσε την ποδοσφαιρική του ''ανάπτυξη'' με την φανέλα του Εργοτέλη με την μεταγραφή του σε μια από τις μεγαλύτερες ομάδες της χώρας.

Όμως, από τη μια η ανετοιμότητα του λόγω του σοβαρού του τραυματισμού τον Νοέμβριο του 2019 στα Γιάννενα, από την άλλη η διάθεση της ΑΕΚ να τον ''ψήσει'' και να τον έχει έτοιμο για την επόμενη σεζόν.

Κάπως έτσι ο Ιατρούδης βρέθηκε στην Ολλανδία για να αγωνιστεί σε μια ομάδα με υψηλούς στόχους στην Β' κατηγορία. Η νέα ζωή στην χώρα της τουλίπας και τα πράγματα στην Φόλενταμ, δεν κύλησαν όπως ονειρευόταν ο ίδιος. Κατέγραψε 384 λεπτά στη σεζόν σε 18 συμμετοχές με μόλις ένα γκολ, στο ντεμπούτο του. Η ομάδα του μπήκε στα πλέι οφ ανόδου όμως δεν τα κατάφερε με τον ίδιο να επιστρέφει στην Ελλάδα, κάτι που η αλήθεια είναι ότι το ήθελε καιρό.

Στην Φόλενταμ ο Ιατρούδης πήγε για να αγωνίζεται βασικός, δεν ήταν λίγες οι αναφορές από σαιτ της περιοχής για το γεγονός ότι ο προπονητής του δεν τον εμπιστευόταν, μάλιστα ακόμα όταν οι βασικές επιλογές του ήταν εκτός λόγω κορωνοϊου ή τραυματισμού, ο Γιονκ έδειχνε να μην τον ''βλέπει''. Κάπως έτσι η επιστροφή στη χώρα ερχόταν πιο γρήγορα στο μυαλό του, με φόντο την νέα σεζόν. Μια περίεργη χρονιά για όλο τον κόσμο, ήταν εξίσου το ίδιο δύσκολη για τον κρητικό φορ ο οποίος πρακτικά ήταν σε αγωνιστική ''καραντίνα'' από τον προπονητή.

Η χρονιά στην Ολλανδία ολοκληρώθηκε πριν λίγες ημέρες και ο νεαρός φορ βρίσκεται στο Ηράκλειο τα τελευταία 24ωρα για ξεκούραση σε πρώτη φάση αλλά και για το ποδοσφαιρικό μέλλον του. Το ρεπορτάζ τον παρουσιάζει διαθέσιμο για να παλέψει για μια θέση στην ΑΕΚ, ενώ στα συν η έλευση του Μιλόγεβιτς. Μάλιστα, παρά την μέτρια πορεία στη Φόλενταμ, δεν είναι λίγες και οι ομάδες που έχουν ήδη εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του με την μορφή δανεισμού. Και αναφέρομαι σε ομάδες Superleague. Η απάντηση για το μέλλον του θα δοθεί κάπου στα μέσα του Ιούνη, λένε όσοι γνωρίζουν τα πράγματα στην ΑΕΚ, με τον Γιάννη να θέλει να επιστρέψει μετά από περίπου 2 χρόνια σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς....

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η Ολλανδία «αγκαλιάζει» τους κρητικούς επιθετικούς

Το αντίο του Ιατρούδη: «Αποχωρώ από την ομάδα που μεγάλωσα»

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.