Η κοινή ανακοίνωση Ερασιτέχνη-ΠΑΕ ΟΦΗ για την ιστορική συμφωνία

22:53 | 18/03/2019

Μήνυμα ενότητας έστειλαν στην κοινή τους ανακοίνωση Ερασιτέχνης και ΠΑΕ ΟΦΗ.

Οι δύο πλευρές τονίζουν πως προχωράνε ενωμένοι και μ’ ένα κοινό όραμα, την ενδυνάμωση του Ομίλου σε όλα τα επίπεδα. Έγινε, επίσης, γνωστό ότι και ο Μιχάλης Μπούσης δέχτηκε με χαρά να γίνει μέλος του Ερασιτέχνη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Ερασιτέχνης ΟΦΗ και ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 προχωρούν ενωμένοι. Με ένα κοινό όραμα, με ένα κοινό στόχο. Την ενδυνάμωση του ΟΦΗ, σε όλα τα επίπεδα. Το μήνυμα αυτό, αναδείχθηκε απο την συνάντηση που είχαν, οι δυο διοικήσεις, στα γραφεία του Ερασιτέχνη ΟΦΗ. Την Τρίτη (19/3) το μεσημέρι (1μμ) οι δυο πλευρές, θα υπογράψουν όπως αποφασίστηκε, συμφωνητικό το οποίο προβλέπει:

-Την παραχώρηση χρήσης, απο τον Ερασιτέχνη ΟΦΗ στην ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, του Βαρδινογιάννειου αθλητικού κέντρου, για 99 χρόνια.

-Την παραχώρηση χρήσης, απο τον Ερασιτέχνη ΟΦΗ στην ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, του γηπέδου Θεόδωρος Βαρδινογιάννης, για 10 χρόνια.

Τα συμφωνητικά κατοχυρώνουν τον Ερασιτέχνη ΟΦΗ σε θέματα ιδιοκτησίας και η συμφωνία προβλέπει την χρήση και αναβάθμιση των εγκαταστάσεων, απο την πλευρά της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925.

Στην συνάντηση, που έγινε σε πολύ καλό κλίμα, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, Γιάννης Δανδάλης και ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Μιχάλης Μπούσης, συμφώνησαν ότι ο ΟΦΗ βγαίνει πιο δυνατός μέσα απο αυτήν την συμφωνία, η οποία έχει οφέλη και για τις δυο πλευρές. Να σημειωθεί ότι ο Μιχάλης Μπούσης, έγινε με χαρά μέλος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μπούσης: «Ένα νησί, μία ομάδα, ο ΟΦΗ»

Τα στιγμιότυπα από το ιστορικό Δ.Σ. του ΟΦΗ

Με τους γιους του ο Μπούσης στο Δ.Σ.

Παρουσία Μπούση το αποψινό Δ.Σ του Ερασιτέχνη

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.