Η Κριμίλη έδωσε το σύνθημα

20:34 | 04/07/2019

Η ηρακλειώτισσα γκαρντ τονίζει πως στόχος της Εθνικής Νεανίδων στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Β’ κατηγορίας είναι μόνο η άνοδος.

Η Ιωάννα Κριμίλη μίλησε στο σάιτ της ΕΟΚ για τη διοργάνωση, που αρχίζει την Παρασκευή (05/07) και φιλοξενείται στα Σκόπια.

Η ταλαντούχα αθλήτρια υποστήριξε πως η «γαλανόλευκη» θέλει να παρουσιάσει στα επίσημα ματς ό,τι και στις προπονήσεις.

Αναλυτικά: «Στόχος μας είναι  να παρουσιάσουμε στα επίσημα παιχνίδια όλα αυτά που δουλεύαμε το τελευταίο διάστημα στις προπονήσεις και στα φιλικά. Επίσης να είμαστε ανταγωνιστές και σωστές στο πλάνο μας ώστε να καταφέρουμε να πετύχουμε την άνοδο στην Α’ Κατηγορία».

Αναφερόμενη στον αγώνα της πρεμιέρας με την Σλοβακία (05/07, 17.30), είπε: «Κάθε πρεμιέρα κρύβει παγίδες και δυσκολίες όμως εμείς θα δώσουμε το 100% για να καταφέρουμε να ξεκινήσουμε με το δεξί τις υποχρεώσεις μας.  Θα ακολουθήσουμε το πλάνο μας και πιστεύω ότι θα πάρουμε την νίκη».

Όσο για το στοιχείο που χαρακτηρίζει την Εθνική, η Κριμίλη ανέφερε: «Έχουμε ένα εξαιρετικό κλίμα, καθώς οι περισσότερες αθλήτριες γνωριζόμαστε από την συμμετοχή μας στις προηγούμενες εθνικές. Επίσης υπάρχει ενθουσιασμός και δίψα για διάκριση. Ελπίζουμε να έχουμε μια καλή πορεία».

 

 

 

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.