Η ξεχωριστή περίπτωση Μπράουν

ΟΦΗ

Το συμβόλαιο του Γερμανού με τον ΟΦΗ ολοκληρώνεται, ο «παράγοντας» Ουές και το ενδιαφέρον από Super League

Ο Όμιλος είναι αλήθεια πως στο κομμάτι των ανανεώσεων δε θα έχει πολλή δουλειά ενόψει της νέας περιόδου.

Και αυτό γιατί τελειώνει η συνεργασία του με μόλις 6 ποδοσφαιριστές από το τωρινό ρόστερ, συν τους 3 δανεικούς, που είναι, ωστόσο, μια άλλη υπόθεση.

Συγκεκριμένα, με το φινάλε της τρέχουσας σεζόν εκπνέει και η κοινή πορεία με τους Μπράουν, Νάστο, Βίκτορ, Μπολάκη, Δερμιτζάκη και Ντίνα.

Από τις παραπάνω περιπτώσεις αυτή του πρώτου φαίνεται να είναι η πιο ιδιαίτερη. Όχι για κάποιο άλλο λόγο, παρά μόνο επειδή είναι εκείνος που είχε φέτος τον περισσότερο χρόνο συμμετοχής από τους υπόλοιπους.

Ο 29χρονος ακραίος αμυντικός βρίσκεται 1.5 χρόνο στον ηρακλειώτικο σύλλογο και αποτελεί ερωτηματικό για το αν παραμείνει ή όχι.

Έτσι κι αλλιώς είναι νωρίς ακόμη για να γίνει κάποια επίσημη κίνηση από πλευράς ΟΦΗ, καθώς τα πάντα έχουν επισκιαστεί από τον κορωνοϊό και οι «ασπρόμαυροι» περιμένουν να δουν αν πραγματοποιηθούν τελικά τα πλέι οφ.

Ο Μπράουν μέχρι τώρα στη θητεία του στον ΟΦΗ έχει 39 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Δεν αποτέλεσε ποτέ βασικότατη μονάδα, αλλά ο Γιώργος Σίμος τον εμπιστεύτηκε αρκετά (19 εμφανίσεις στη Super League και 4 στο Κύπελλο).

Παρόλα αυτά, δεν είναι σίγουρο ότι θα συνεχίσει στον Όμιλο. Ο ίδιος μοιάζει ευχαριστημένος τόσο από την ομάδα, όσο και από τη ζωή στην Κρήτη.

Αν ήταν προφανώς στο χέρι του, τότε σαφώς και θα «ψήφιζε» ανανέωση. Τα πράγματα, όμως, μπερδεύουν με την απόκτηση του Αμπντούλ Ουές, ο οποίος έρχεται από τον Πλατανιά για το δεξί άκρο της άμυνας.

Δημιουργείται, έτσι, μια πληρότητα στη θέση, εκτός και αν ο Μαρινάκης χρησιμοποιηθεί την ερχόμενη σεζόν μόνο ως στόπερ, αφού έδειξε ν’ ανταποκρίνεται καλά. Ή αν κάποιος εκ των Μπράουν-Ουές παίξει και αλλού.

Σε μερικές εβδομάδες, όπως και να’ χει, το… τοπίο, αναφορικά με τις προθέσεις του ΟΦΗ για το αν κρατήσει τον παίκτη θα έχει διαλευκανθεί.

Παρόλα αυτά, οι πληροφορίες του Capitano.gr θέλουν ελληνικό σύλλογο να έχει στη λίστα του τον Μπράουν. Το ενδιαφέρον, βέβαια, είναι καθαρά φιλολογικό και δεν πρόκειται για κάτι προχωρημένο.

Είναι κλαμπ που ψάχνει δεξί μπακ και εκτιμάει ότι ο Γερμανός μπορεί να καλύψει το κενό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πλησιάζει η... ώρα Μεγιάδο

Στον ΟΦΗ προετοιμάζονται και για... τη ζέστη


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.